wrclaguna Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Trochę sie zmarnowało Policja Rzeszów / Komendy miejskie i powiatowe / KPP Ustrzyki Dolne / Wydarzenia
tom2009 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 Szukam kogoś w Rzeszowie albo bliskich okolicach do zrobienia programu dla mojego AVG. Możecie kogoś polecić koledzy ?
mech15 Opublikowano 15 Października 2012 Opublikowano 15 Października 2012 mech15 na rowerze ? trzeba korzystac poki czas:banan2:
wrclaguna Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Szukam kogoś w Rzeszowie albo bliskich okolicach do zrobienia programu dla mojego AVG. Możecie kogoś polecić koledzy ? ..:: Warsztat Samochodowy 'MAXISERVICE' - Lesko, Sanok, Rzeszów, Montaż sekwencyjnych Instalacji LPG, Usuwanie filtrów FAP i DPF, Hamownia podwoziowa, Tuning Elktroniczny, Diagnotyska Elektroniki samochowej ::..
Gość Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 mech, domyślam się że "Koordynatorem" jesteś Ty ? EKSKLUZYWNE SPRZĄTANIE W BIELIŹNIE - bezpłatne ogłoszenia Rzeszów, nieruchomości, motoryzacja, anonse
mech15 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 mech, domyślam się że "Koordynatorem" jesteś Ty ? EKSKLUZYWNE SPRZĄTANIE W BIELIŹNIE - bezpłatne ogłoszenia Rzeszów, nieruchomości, motoryzacja, anonse juz kiedys ten temat byl poruszany:decayed:
tom2009 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Szukam kogoś w Rzeszowie albo bliskich okolicach do zrobienia programu dla mojego AVG. Możecie kogoś polecić koledzy ? ..:: Warsztat Samochodowy 'MAXISERVICE' - Lesko, Sanok, Rzeszów, Montaż sekwencyjnych Instalacji LPG, Usuwanie filtrów FAP i DPF, Hamownia podwoziowa, Tuning Elktroniczny, Diagnotyska Elektroniki samochowej ::.. Niestety tam kolesie programów nie wykonują.
Gość Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 był poruszany ale wtedy WRClaguna wrzucił ofertę Faceta a tutaj Panna sprząta nie wiem jak Wam ale mnie bardziej Kobieta odpowiada, miałbym mieszane uczucia widząc u mnie w chacie gościa w stringach i z odkurzaczem
wrclaguna Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Szukam kogoś w Rzeszowie albo bliskich okolicach do zrobienia programu dla mojego AVG. Możecie kogoś polecić koledzy ? ..:: Warsztat Samochodowy 'MAXISERVICE' - Lesko, Sanok, Rzeszów, Montaż sekwencyjnych Instalacji LPG, Usuwanie filtrów FAP i DPF, Hamownia podwoziowa, Tuning Elktroniczny, Diagnotyska Elektroniki samochowej ::.. Niestety tam kolesie programów nie wykonują. A za ile chcesz zrobic program ?
tom2009 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 Szukam kogoś w Rzeszowie albo bliskich okolicach do zrobienia programu dla mojego AVG. Możecie kogoś polecić koledzy ? ..:: Warsztat Samochodowy 'MAXISERVICE' - Lesko, Sanok, Rzeszów, Montaż sekwencyjnych Instalacji LPG, Usuwanie filtrów FAP i DPF, Hamownia podwoziowa, Tuning Elktroniczny, Diagnotyska Elektroniki samochowej ::.. Niestety tam kolesie programów nie wykonują. A za ile chcesz zrobic program ? Każdy chce jak najtaniej i jeszcze żeby dobrze było
Dawid0 Opublikowano 16 Października 2012 Opublikowano 16 Października 2012 robią programy :-) tylko że z v-techa, jak byś dzwonił powołaj się na Dawida z forum a4, to od razu się dowiesz czy jest sens :-) i za ile taniej :-)
slaweq Opublikowano 19 Października 2012 Autor Opublikowano 19 Października 2012 Pany jest nowa fajna miejscówka na spota a mianowicie niedawno otwarty wielopoziomowy parking w Plazie. Byłem tam wczoraj zobaczyć i jest naprawdę fajnie. Także następny spot w Plazie na 3 poziomie Proponuje godzinę 18 bo jest juz ciemno a tam oświetlenie dość mocne.
wrclaguna Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 No trzeba zrobić wywiad i sie przejechać tam
Gość Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Ha ! Plusy : Miejsce bardzo fajne, Slawek ma rację. Poziom trzeci dzisiaj wieczorem był prawie pusty - dużo śladów palenia gum Minusy : zero fajnych d*p
Rekomendowane odpowiedzi