Gość harry19-19 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Ale nic nie przebije Jarka spodni hahahah :polew: :polew: chodzi o musztardę
Kazek 1.9 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Jarek na musztarde gąski zarywa myślicie czemu sie tak kręciły A ludziska z mostu patrzyli ciągle jak wpierdziela hot-doga Ale nic nie przebije Jarka spodni hahahah :polew: :polew: Spokojnie spokojnie proszku miałeś od groma więc sie wypierze nie denerwuj się
tomekhxc Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Jarek na musztarde gąski zarywa myślicie czemu sie tak kręciły A ludziska z mostu patrzyli ciągle jak wpierdziela hot-doga Ale nic nie przebije Jarka spodni hahahah :polew: :polew: Spokojnie spokojnie proszku miałeś od groma więc sie wypierze nie denerwuj się toś se załatwił tanie dekory teraz szykuj się bo cza grubą monete dopłacić a trzeba było siedzieć cicho i przemilczeć
Gość Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 o to to ! Ty Tomek to prawdziwy Bracik jesteś
Kazek 1.9 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 hahhahah nie no Jarek nie jest taki z dobrą butlą do niego zajadę to sie doagadamy czekam teraz na lampy zobaczymy co teraz wymyśli
tomekhxc Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 hahhahah nie no Jarek nie jest taki z dobrą butlą do niego zajadę to sie doagadamy czekam teraz na lampy zobaczymy co teraz wymyśli to chyba go nie znasz jeszcze a z butlą to do mnie zajedz nie zmarnuje sie
Kazek 1.9 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 Hmm nie no za daleko bo bez furmanki a PKSem nie pojade hehe Wbijaj o 21 : 00 ogólnie spot fajny także pozdro dla wszystkich których poznałem i mam nadzieję że po świetach będzie nas więcej
Gość Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) pozdro dla wszystkich których poznałem i mam nadzieję że po świetach będzie nas więcej a co, w ciąży jesteś ? Edytowane 30 Marca 2015 przez R7 JAREK
Kazek 1.9 Opublikowano 30 Marca 2015 Opublikowano 30 Marca 2015 pozdro dla wszystkich których poznałem i mam nadzieję że po świetach będzie nas więcej a co, w ciąży jesteś ? Wiedziałem że coś odpalisz i mnie uciszył
Zieluu Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wesołych i Spokojnych SWIAT Wczoraj w nocy obok filharmonii przecięły mi drogę sztuk 3 !
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Wczoraj w nocy obok filharmonii przecięły mi drogę sztuk 3 ! chyba takie :
Slawek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) harry dałeś radę z Zarządem tą cytrynówką na zlocie Chciałbym Ci pogratulować że zamiast bana (o którego tak się bałeś), masz klubowicza Jak Grzesiek napisał wyżej - stawiasz Specjalnie z tej okazji, robimy listę uczestników niedzielnego spota by pogratulować Ci tego: 1. harry19-19 (obecność obowiązkowa) 2. Slawek 3. ja Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez wrclaguna
Slawek Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Hehe Grześ edytował mojego posta No to lista powolutku rusza: 1. harry19-19 (obecność obowiązkowa) 2. Slawek 3. wrclaguna 4. Kazek 1.9 5. Mati_RZ 6. DABUu 7. Kopiujcie listę i dopisujcie się pod kolejny nr Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Slawek
wrclaguna Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Ja mam 5 litrowa cytrynowke nie wiem czy hary ja udżwignie w BT miał problem z 2 l
Rekomendowane odpowiedzi