Zieluu Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 tak jak mnie "zaszczepiliście" wyjazdem, tak i przez nadchodzący rok innych się zaszczepi
poziek Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Dzięki wielkie Panowie za wspólną zabawę na zlocie. Do następnego.
slaweq Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Opublikowano 20 Marca 2016 Dzięki wielkie Panowie za wspólną zabawę na zlocie. Do następnego. Witoldzie
Zieluu Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Dzięki wielkie Panowie za wspólną zabawę na zlocie. Do następnego. Dzięki również
Slawek Opublikowano 20 Marca 2016 Opublikowano 20 Marca 2016 Dzięki wielkie Panowie za wspólną zabawę na zlocie. Do następnego. Poziek chylę czoła oraz dziękuję. Do zobaczenia
slaweq Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 Gratki dla nowego Klubowicza z Rzeszowa
slaweq Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 Harry Ty lepiej napisz jak idzie organizacja spotow na auditeam. Slyszalem ze podjales wyzwanie i bedzie konkurencja dla naszych spotow w Rzeszowie.. Pytanie tylko czy zalatwiles juz wszystkie sprawy u nas, ktore nakazal Ci wladi.
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Harry Ty lepiej napisz jak idzie organizacja spotow na auditeam. Slyszalem ze podjales wyzwanie i bedzie konkurencja dla naszych spotow w Rzeszowie.. Pytanie tylko czy zalatwiles juz wszystkie sprawy u nas, ktore nakazal Ci wladi. o jakich sprawach Ci chodzi co mi powiedział Wladi ??? wytłumacz mi proszę bo ja nic nie wiem no i wytłumacz mi proszę cię, co cię tak boli i męczy że tak do mnie naskakujesz od oddania statusu klubowicza ????
slaweq Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 Oddanie przez Ciebie Klubowicza mnie nie boli i nie męczy, nie schlebiaj sobie, że ktoś płacze bo zrezygnowałeś. O co mi chodzi powiedziałem Ci w sobotę przy recepcji. Nie potrafisz się zachować po alkoholu to nie pij. Następny nie będzie tak cierpliwy jak ja i dostaniesz w dziób, jak będziesz machał swoimi piąstkami komuś koło nosa. O co chodzi z wladim to Ty wytłumacz. Jaką sprawę na a4k miałeś załatwić do końca?
goldi Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Sławek czy mógłbyś odpowiedzieć harremy na pytanie bo też jestem ciekaw skoro stawiasz takie zarzuty
slaweq Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 goldi masz odpowiedz wyżej. No chyba, że harry ze screena to inny harry
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Sławekq nie było sprawy , nic nie miałem do załatwiania, i nikt mi nie nakazał. co do recepcji odpowiedziałem Ci, więc chyba 2 razy nie muszę powtarzać.coś jeszcze masz do mnie ???
slaweq Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Opublikowano 21 Marca 2016 Sławekq nie było sprawy , nic nie miałem do załatwiania, i nikt mi nie nakazał. co do recepcji odpowiedziałem Ci, więc chyba 2 razy nie muszę powtarzać. coś jeszcze masz do mnie ??? Ja wrzucam dowody a Ty, że nie było żadnej sprawy i nic nie miałeś do załatwienia... Nie mam pytań
Gość harry19-19 Opublikowano 21 Marca 2016 Opublikowano 21 Marca 2016 Sławekq nie było sprawy , nic nie miałem do załatwiania, i nikt mi nie nakazał. co do recepcji odpowiedziałem Ci, więc chyba 2 razy nie muszę powtarzać. coś jeszcze masz do mnie ??? Ja wrzucam dowody a Ty, że nie było żadnej sprawy i nic nie miałeś do załatwienia... Nie mam pytań hahaha ładnie mi to dowód nic nie odpisałem po tym hahaha , jak nie masz pytań to super , jakby coś to pytaj śmiało , nara
Rekomendowane odpowiedzi