Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

tomekhxc pytales się kiedy oddam status klubowicza, właśnie dzisiaj zrezygnowałem po dłuższy przemyślach ,oddałem serce klubowicza dla Poźka

NIE popieram! Zachowałeś się jak gówniarz, a nawet jak gufniasz.

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dziękuje za opinie :hi:

Opublikowano

tomekhxc pytales się kiedy oddam status klubowicza, właśnie dzisiaj zrezygnowałem po dłuższy przemyślach ,oddałem serce klubowicza dla Poźka

Racja :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

Harry co Ty masz z tym pozkiem? Ostatnio w innym wątku też jakiś zaczepny tekst napisałeś pod jego adresem. Rezygnowanie z Klubowicza bo poziek coś tam jest śmieszne i dziecinne.

Opublikowano

Perfekcyjnie Sławek napisał.

Ludzie we wsi gadają że siedzi na tym drugim Forum Audi drim tim czy jak Im tam , nasłucha się pierdół a później takie akcje robi nasz Durex.

Edytowane przez R7 JAREK

Opublikowano
  • Autor

Nie chciałem tego wprost pisać, ale Jarek trafił w sedno. Chyba Harry za dużo przebywasz w innym towarzystwie i za bardzo bierzesz do siebie co w tym towarzystwie się mówi/pisze. Zastanawiam się tylko dlaczego jeszcze w moim kierunku nie rzucasz jakiś aluzji..., ja na tamtym forum pewnie mam podobną opinie jak poziek :wink:

Opublikowano

Nie chciałem tego wprost pisać, ale Jarek trafił w sedno. Chyba Harry za dużo przebywasz w innym towarzystwie i za bardzo bierzesz do siebie co w tym towarzystwie się mówi/pisze. Zastanawiam się tylko dlaczego jeszcze w moim kierunku nie rzucasz jakiś aluzji..., ja na tamtym forum pewnie mam podobną opinie jak poziek :wink:

Sławeq

Wiesz dlaczego nie piszę twoim kierunku i nie rzucam aluzji , bo jakbyś napisał to co napisał poziek to uwierz mi ,rzucałbym i w twoim kierunku.

:) przeczytałem wszystkie tematy i to co poziek pisał.

Po tych jego pisania poznałem że lubi zmieniać tematy lubi też powracać do starych tematów ale niestety nie potrafi przepraszać za swoje błędy bo inni faktycznie mieli rację , kłamie.

Następna sprawa niech sie cieszy ze nazbierał trochę serduszek od klubowiczów.

Mówisz o tym wątku ??

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/340957-b5-battal-co-dalej-tworzymy-cos-nowego/

Podobno jestem śmietanką i ferajnym ale ma szacun do ludzi którzy zrezygnują statusu klubowicza.

Tyle temacie w mojej strony :hi: kończę wymianę zdań szkoda to ciągnąć dalej.

Dawno mówiłem i pisałem że będę zrezygnował statusu klubowicza ale dzisia podjąłem decyzję.

To moja sprawa i decyzja że zrezygnowałem statusu klubowicza.

Edytowane przez harry19-19

Opublikowano

kto tam jutro na spocie bedzie ? :hi:

Opublikowano

setup w garażu , gwint jeszcze na regale ;)

Opublikowano

jako że Tomek jest zbyt skromny pozwólcie że ja przyszpanuję Jego letnim setupem :D

1.jpg

jealous_of_my_dancing_by_paradoxlove-d3h

Edytowane przez R7 JAREK

Opublikowano

kopiowanie cudzych zdjęć jest karalne :punish:

Opublikowano

Ja tym razem odpadam bo muszę być w robocie :ranting:

Opublikowano

Ja może wpadnę, będzie tomek abc , Perfecto, Zieluu. Durex też pewnie zajedzie chyba że zrezygnuje ze statusu bywalca na spotach :v

Opublikowano

Ja będę

Opublikowano

alfar będzie

Opublikowano
Ja może wpadnę, będzie tomek abc , Perfecto, Zieluu. Durex też pewnie zajedzie chyba że zrezygnuje ze statusu bywalca na spotach :v[/quote

Jeżeli chcesz tak, to mogę spełnić to dla Ciebie , już więcej harusia na spotach nie zobaczysz

Opublikowano

Nigdy w życiu Harry. Jesteś esencją tych spotów. Bez Ciebie to nie ma sensu bytu. To tak jakby pod Grunwaldem w 1410 nie było Krzyżaków .

Opublikowano

Ja mam zalecenia lekarza - leżeć, bo nigdy nie wyleżałem i zawsze nawracało. Ale może się wybiorę na chwileczkę, bo pogoda w miarę ładna.

Harry na spot - MARSZ! :wink:

Opublikowano

Ja tez przyjadę ale z lekkim poślizgiem :D