Slawek Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jakby ktoś miał ściągacz do wycieraczek to niech zabierze na spota Mam jeszcze nie wypróbowany
slaweq Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Spocik udany Tomek nawet naklejki miałem dla Ciebie Żałuj, że nie byłeś bo następnym razem pojawię się za rok, a może dwa
tomekhxc Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Spocik udany Tomek nawet naklejki miałem dla Ciebie Żałuj, że nie byłeś bo następnym razem pojawię się za rok, a może dwa . Trzymaj to sie nie psuje teraz to te dwa lata musisz nadrobić a nie ze cie nie bedzie
slaweq Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Żartowałem Za dwa tygodnie mnie nie będzie, ale w maju na pewno się pojawię to będę miał naklejki
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 VIP a jeszcze się przyznaje że na spoty co 2 lata wpada . Jakby Durex był Prezesem to już by Sławka zdeklasował z funkcji
MaSSowski Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja pozdrawiam klubowiczów z Grudziądza tu raczej żadnego spota nie bedzie:D
slaweq Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie no dwa lata to przesadziłem, w tamtym roku przyjeżdżałem na rowerze przecież Jareczku a Ty na Forum już 6 lat i ani jednego ogólnopolskiego na koncie ? Ja na ten przykład mam na liczniku chyba 12 zlotów Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez slaweq
tomekhxc Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A no wlasnie juz dawno mówiłem zeby jechał
Zieluu Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 A gdzie on sie nadaje na zloty [emoji23][emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja bym chętnie pojechał ale zobaczyłem ostatnio że pewien były Klubowicz leży na trawie a "koledzy" z Podkarpacia zamiast Chłopa reanimować to pili dalej ...
Zieluu Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ale to było po fakcie, wiec to żadna wymówka Harek [emoji6] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tomekhxc Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Ja bym chętnie pojechał ale zobaczyłem ostatnio że pewien były Klubowicz leży na trawie a "koledzy" z Podkarpacia zamiast Chłopa reanimować to pili dalej ... ale pitolisz jak stara baba
slaweq Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ja bym chętnie pojechał ale zobaczyłem ostatnio że pewien były Klubowicz leży na trawie a "koledzy" z Podkarpacia zamiast Chłopa reanimować to pili dalej ... Były klubowicz o którym piszesz jest dorosły i powinien mieć trochę rozumu w głowie Bez przesady, żeby dorosłego faceta ratować jak nie potrafi się zachować
wrclaguna Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 uciekałem przed tym http://www.nowiny24.pl/wiadomosci/przemysl/g/gradobicie-w-przemyslu-wideo-zdjecia-internautow,9846770,18011006/
Slawek Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 A to już jutro, tak właśnie już jutro spot
Rekomendowane odpowiedzi