davidoff82 Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Koledzy mam do wymiany drzwi. Znalazłem dobre drzwi, prawdopodobnie w moim lakierze. Sprzedawca deklaruje że są w ORI kolorze z 1995 roku, niestety nie ma kodu. Wysłał zdjęcia, po mojemu to może być LZ6U... Co myslicie? Pytam tylko posiadaczy LZ6U? Ryzykować i jechać po nie (70 km w jedną strona)?
.Pablo. Opublikowano 15 Marca 2013 Opublikowano 15 Marca 2013 Po założeniu i tak czeka cie polerka auta bo kolor będzie minimalnie inny. Ps co to jest 70km. Wsiadaj w auto i jedź.
davidoff82 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Opublikowano 17 Marca 2013 Po założeniu i tak czeka cie polerka auta bo kolor będzie minimalnie inny. Ps co to jest 70km. Wsiadaj w auto i jedź. Ale chodzi o ewentualnie stracony czas... ---------- Post dopisany 17-03-2013 at 11:07 ---------- Poprzedni post napisany 15-03-2013 at 14:14 ---------- Wiec to sa idealne drzwi LZ6U, już kupione. Swoją drogą to polecam Wam firmę NAMAX z Koltarni (przy drodze 408 kierunek Kędzierzyn Koźle jadąc z autostrady A4) Kompletne drzwi z szybą, tapicerką, korbką zamkami, klamkami, zawiasami itd kosztowały 99 zł... Mają chyba wszystkie części nadwoziowe w każdym kolorze bez malowania, u mnie nawet rocznik podpasował - przy samochodzie wyglądają idealnie...
Rekomendowane odpowiedzi