Gość donuska90 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Więc czekam na fotostory wymiany żarówki przedniej lewej lampy a to akurat potrafię. chyba
trepek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 To nie portal matrymonialny, sio A wymiana prosta, odkręcasz stare koło, przykręcasz ze sprzęgiełkiem i jest.
Gość donuska90 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 To nie portal matrymonialny, sio A wymiana prosta, odkręcasz stare koło, przykręcasz ze sprzęgiełkiem i jest. Tylko wiesz, dla kogoś kto ma małe pojęcie o wymianie czegokolwiek a chciałby spróbować przydałoby się fotostory, ewentualnie sam dokładny opis w "zrób to sam" a znając możliwości szukajki, to i tak nic nie znajdę
trepek Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Ależ proszę, opis wymiany "Kochanie, wymień mi sprzęgiełko w alternatorze, ja idę coś dobrego do jedzenia zrobić i ubrać się w jakiś kusy ciuszek Aha, i piwo w lodówce się chłodzi." Kuniec 5 minut i po robocie
Gość donuska90 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ależ proszę, opis wymiany "Kochanie, wymień mi sprzęgiełko w alternatorze, ja idę coś dobrego do jedzenia zrobić i ubrać się w jakiś kusy ciuszek Aha, i piwo w lodówce się chłodzi." Kuniec 5 minut i po robocie wypróbuję
Rekomendowane odpowiedzi