Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] V6 | Quattro |Fake| | kamera| 2DIN | JR15!! | UP UP seazon 2K17 by darek995 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Troche inna pojemność ale.... ja centralke od gazu mam schowana nad bezpiecznikami:decayed:

Opublikowano

U mnie mieści się obok akumulatora - w pionie :decayed: Tyle że ja Staga mam :wink:

Ile wyłożyłeś na Barracudy? - może być PW :wink:

Opublikowano

Siemka :hi: Widzę w temacie że spawałeś zderzak od S-ki . Mam ten sam problem tylko poszukuję takiego plastiku PA/ABS nie miałbyś takiego na zbyciu ??

Opublikowano
  • Autor
Siemka :hi: Widzę w temacie że spawałeś zderzak od S-ki . Mam ten sam problem tylko poszukuję takiego plastiku PA/ABS nie miałbyś takiego na zbyciu ??

Musisz szukać jakiś zderzaków na szrocie lub jakiś skrzynek narzedziowych bo one sa z tego samego plastiku. I do tego jakiś koło z głowa ktory sprawa u mnie po zdjęciu farby okazały sie wszędzie nity i szpachla trzeba było niektóre elementy strugac na nowo. Mnie całość z częściami(plastik) u kumpla wyszło ok 250zl. Jak bys miał bliżej to bym ci załatwił spawanie.

A co do baraków to sprawa otwarta niecałe 70zl za sztukę chyba nawet 65 ale juz nie pamietam.

Bedzie cieplej pokombinuje gdzie to przełożyć :)

Opublikowano
  • Autor

znalazłeś moją aukcje :) niedługo po nie jadę, już dzwoniłem do tego kolo na początku tygodnia :decayed:

Opublikowano
znalazłeś moją aukcje :) niedługo po nie jadę, już dzwoniłem do tego kolo na początku tygodnia :decayed:

Polerka robi robotę dobry zakup będzie Dariusz :jerk::naughty:

---------- Post dopisany at 21:22 ---------- Poprzedni post napisany at 21:20 ----------

Felgi 9 x17 ET30 RH AG Cup Audi Merc 5x112 + OponY (3865033329) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ja to upatrzyłem :whistling:

Opublikowano
  • Autor

Te RH AG Cup rwią suty :naughty:

Opublikowano
Te RH AG Cup rwią suty :naughty:

No rzuciły mi sie w oko 9 cali i et 30 takie jak chciałem :banan: ale tych moich nikt nie chce za 1000 :facepalm: eh...:sad:

Opublikowano
  • Autor

Może jakieś bardziej ponętne foto zapodaj i wystaw jeszcze raz pod innym nickiem, wstaw na forum itp. (dział sprzedam 100 postów)

Opublikowano
Może jakieś bardziej ponętne foto zapodaj i wystaw jeszcze raz pod innym nickiem, wstaw na forum itp. (dział sprzedam 100 postów)

Czekam za kasa od kumpla najwyzej beda leżeć te ale tych nie przegapie RH :banan:

Opublikowano

Że się wtrącę :decayed: 9" i et 30 - ciemno to z przodu widzę :whistling: a i tył beż rolki się chyba nie obejdzie :decayed: Poza tym to koło pięknie leży tylko na mocno zglebionym aucie :naughty:

Opublikowano
  • Autor

No gleba musi byc syta a auto sie nie uginać :)

Opublikowano

Że się wtrącę :decayed: 9" i et 30 - ciemno to z przodu widzę :whistling: a i tył beż rolki się chyba nie obejdzie :decayed: Poza tym to koło pięknie leży tylko na mocno zglebionym aucie :naughty:

Teraz mam et35 8.5 cala i jeszcze miejsce jest cos tam:grin:

Opublikowano

Masz tak jak ja :decayed: i rzeczywiście "miejsca jeszcze coś tam jest" ale dolicz sobie + 0,5 cala na szerokości felgi i + 5 mm et i zrobi się ciasnawo :decayed:

Opublikowano

Przod wlasnie mnie martwi:facepalm:

Opublikowano

Niewiem na jakiej oponie latasz ale koło idzie na zewnątrz o 11,4 mm a to - wbrew pozorom - naprawdę sporo...szczególnie na osi skrętnej :whistling:

Ale robimy off top koledze :decayed:

Opublikowano

jak moze u was być cos miejsca przy 8,5" i et35, jak przy porszakach na glebie >60cm wywala błotniki, sprawdzone na majówce u armiego, chyba nie macie solidnej gleby, przód przy et35 wymaga rolki:whistling: u mnie przy et32 i tych parametrach z 215ką był spas, przy skręcie tarło by o ranty błotnika:wink:

Opublikowano

Ten zezon chce 205/50 a jezdzilem 225/45 :-)

Opublikowano
jak moze u was być cos miejsca przy 8,5" i et35, jak przy porszakach na glebie >60cm wywala błotniki, sprawdzone na majówce u armiego, chyba nie macie solidnej gleby, przód przy et35 wymaga rolki:whistling: u mnie przy et32 i tych parametrach z 215ką był spas, przy skręcie tarło by o ranty błotnika:wink:

Prezes u mnie nie ma gleby - dlatego miejsce jest :grin: Błotnik zaklepany i 215 opona to się i mieści ale z przodu więcej nie wejdzie wg mnie bez wypychania nadkoli :whistling: