Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ABC] V6 | Quattro |Fake| | kamera| 2DIN | JR15!! | UP UP seazon 2K17 by darek995 !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

to przy 9j i et 30 jeździć tyko do przodu :grin: najlepiej jakbyś michał coś przypasował.

U mnie w standardzie będzie jeździć 8j i et35 w tamtym roku (2013) robiłem rolkę przodu bo mi ocierało na oponie 215/50. Teraz jest cisza dlatego chce koło o takich samych parametrach - wygląda dobrze i da się przemieszczać po Polsce w dłuż i w szerz :decayed:

Do kobiety nie mam cudów drogi. :whip2:

Opublikowano
jak moze u was być cos miejsca przy 8,5" i et35, jak przy porszakach na glebie >60cm wywala błotniki, sprawdzone na majówce u armiego, chyba nie macie solidnej gleby, przód przy et35 wymaga rolki:whistling: u mnie przy et32 i tych parametrach z 215ką był spas, przy skręcie tarło by o ranty błotnika:wink:

U mnie sie obeszlo bez rolki i na kapciu 225 a mialem przod zrobiony na 60cm ale teraz jest podwyzszony na okolo 62 cm Bo zima wiec bylo ok opona sie chowala w nadkolu:)

---------- Post dopisany at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany at 12:37 ----------

to przy 9j i et 30 jeździć tyko do przodu :grin: najlepiej jakbyś michał coś przypasował.

U mnie w standardzie będzie jeździć 8j i et35 w tamtym roku (2013) robiłem rolkę przodu bo mi ocierało na oponie 215/50. Teraz jest cisza dlatego chce koło o takich samych parametrach - wygląda dobrze i da się przemieszczać po Polsce w dłuż i w szerz :decayed:

Do kobiety nie mam cudów drogi. :whip2:

Jedynie zapodam dystans nie za duzy z tylu zeby wysunac:jerk: bo jak maja byc problemy przy 9 to odpuszcze:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

Zapodaje filmik z dźwiękiem wydechu na życzenie. Tak pracuje tylko końcowy + 3 x przelot AWG.

Opublikowano

Zapodaje filmik z dźwiękiem wydechu na życzenie. Tak pracuje tylko końcowy + 3 x przelot AWG.

Dariusz dziwiek mega :thumbup1:

Opublikowano

dasz fotkę od spodu :banan:, ew na priv?

Opublikowano
  • Autor

z chęcią bym Ci zapodał od spodu ale obecnie nie mam gdzie wjechać. :facepalm:

---------- Post dopisany 01-02-2014 at 17:32 ---------- Poprzedni post napisany 31-01-2014 at 17:35 ----------

Zakupy cz.2 skończone :

Alusy + nowe linki recznego zakupione :)

Opublikowano

a widzisz, wuja czorny dobrze radzi, zobaczymi kiedy Cie zacznie denerwować :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No wuja czorny nie raz poradzil na ostrowie trzeba przylac :) czekal jak sie uloza mercedesy na lato :)

---------- Post dopisany 03-02-2014 at 12:12 ---------- Poprzedni post napisany 01-02-2014 at 22:41 ----------

LorinserLM6Silver.jpg

taka sytuacją :decayed: szarpnąłem z tej aukcji co Michał wklejał - tylko taniej.:naughty: 18x8j et35 styknie.

Teraz Opony muszę kupić 225/40 ma ktoś w dobre cenie ? bo jak nie to myślę nad nowymi Nakang NS2

Opublikowano

kup 215 beda lepiej wygladaly , bo na 8j 225 to duzej gleby nie zrobisz .

Opublikowano

i do tego bedzie balonowato:decayed: szkoda że nie szukałeś szerszej:wink:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie zastanawiam sie czy nie bedzie tarło bo na 17 miałem 215 na tym samym et i szerokości i rolek zrobiłem by nie ocieralo. Ale 215/40 czy 215/45? Bo z kalkulatory wychodzi ze bedzie trochę zaniżalo prędkość.

A co do szerszej to nie było a to mi wpadło.

Opublikowano

et35 z 225 bedzie Ci tarło jak zrobisz glebe ponizej 61cm, czyli taka co wyglada:decayed:

Opublikowano
  • Autor

Czyli ewentualnie jeszcze 215/45 ? To wyjdzie w tych granicach tego co miałem 215/50/17

---------- Post dopisany at 14:48 ---------- Poprzedni post napisany at 14:48 ----------

Co do gleby to myśle jeszcze jak nisko zejść bo czesem 4 przewiozę a do kobiety mam dojazd troga piaskowa :/

Opublikowano

A to Ty to kupiłes w 17tce? to nie ma co mówić o glebie bo jeżdzić sie nie bedzie dało:wink:

Opublikowano
A to Ty to kupiłes w 17tce? to nie ma co mówić o glebie bo jeżdzić sie nie bedzie dało:wink:

hahah xD ostro , bylo trzeba 18 kupic xD

Opublikowano

ja mam 215/45/17 latem 60 - 61cm i da sie jezdzic :wink:

---------- Post dopisany at 15:27 ---------- Poprzedni post napisany at 15:24 ----------

kupil 18 tylko porownal opone 215/45 do 215/50 na 17 jak mial wczesniej :decayed: przynajmniej tak zrozumialem :wink:

Opublikowano

Wszystko zależy od wprawy, ja śmigałem na 18 z oponą 215/35 i gleba z przodu 56cm, tył 56,5cm:naughty:

Opublikowano

Wszystko zależy od wprawy, ja śmigałem na 18 z oponą 215/35 i gleba z przodu 56cm, tył 56,5cm:naughty:

dokladnie a gdtybym raz w tyg 5 osob nie wozil to bym jeszcze opuscil:wink:

Opublikowano

samobójca :grin: przy 58 już jest wyzwanie, w tym roku chce zejść do 57 i to raczej już max dla mnie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Nie no jasno napisałem ze 18" tylko porównywalnym z 17" które miałem w tamtym sezonie. Cel jaka gleba to ok 60-61-62 nie wiecej bo nie wjade :)

Tylko jak to spasic z opona ? 225/40? 215/40? 215/45? Może ktoś ma foto 215/45?

P.s Czorny to z taka gleba do garazu bym nie wjechał :)