Andrzej07 Opublikowano 26 Marca 2013 Opublikowano 26 Marca 2013 jak w tytule rozebrałem dziś licznik bo myślałem że przepaliła się żarówka od ecu i wielkie zdziwienie nie ma w tym miejscu żarówki/diody i nie ma widać aby tam wcześniej była:facepalm:czy wystempowały a4 b6 04 rok bez tej kontrolki??
bediks Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 chodzi o kontrolke check engine?? tam nie bylo chyba zarówek tylko diody nawet chyba smd jak ostatnio rozbieralem licznik to widzialem ze takie sa moze ktos przed toba " fachowo " usunal usterke poprzez usuniecie diody
Andrzej07 Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Opublikowano 27 Marca 2013 chodzi o kontrolke check engine??tam nie bylo chyba zarówek tylko diody nawet chyba smd jak ostatnio rozbieralem licznik to widzialem ze takie sa moze ktos przed toba " fachowo " usunal usterke poprzez usuniecie diody no właśnie też tak pomyślałem że jakiś fachowiec się za to zabierał:facepalm:tylko po co?? bo chyba nie wychodziły takie cyrki z fabryki nawet z 1.6 silnikiem jaki mam u siebie no chyba że to było w opcji:polew:
bediks Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 okresl sie o jakie auto chodzi?? b6 alz jak piszesz w tytule czy auto z profilu ale ja tez mam alz tylko b5 i w 1/2 fis jeager mialem check engine i teraz w full fisie vdo tez mam , wiec musisz miec ale mozliwe ze sie napewno zabieral podobna sytuacje mialem jak kupowałem swój licznik z angola, koles co mi go sprzedawal mówil ze kupil angola dla silnika reszte wyprzedaje, ja podlaczam licznik do siebie, i kontrolki check brak, na testach zegarów brak, mówie jak bede zmienial tarcze to zobacze no i rozebralem a tam zatkana dioda papierem toaletowym :polew::polew::facepalm::facepalm::facepalm: ktos fachowo usterke usuwal przed sprzedaza :polew::polew::polew::polew: ale jak zamontowac na nowo diode nie powiem Ci
Andrzej07 Opublikowano 27 Marca 2013 Autor Opublikowano 27 Marca 2013 okresl sie o jakie auto chodzi?? b6 alz jak piszesz w tytule czy auto z profilu ale ja tez mam alz tylko b5 i w 1/2 fis jeager mialem check engine i teraz w full fisie vdo tez mam , wiec musisz miec ale mozliwe ze sie napewno zabieral podobna sytuacje mialem jak kupowałem swój licznik z angola, koles co mi go sprzedawal mówil ze kupil angola dla silnika reszte wyprzedaje, ja podlaczam licznik do siebie, i kontrolki check brak, na testach zegarów brak, mówie jak bede zmienial tarcze to zobacze no i rozebralem a tam zatkana dioda papierem toaletowym :polew::polew::facepalm::facepalm::facepalm: ktos fachowo usterke usuwal przed sprzedaza :polew::polew::polew::polew: ale jak zamontowac na nowo diode nie powiem Ci 'pisałem w 1 poście że b6 o4 rok
bediks Opublikowano 27 Marca 2013 Opublikowano 27 Marca 2013 DIODA LED SMD 1210 DO LICZNIKÓW ,PRZYCISKÓW ,LCD (3124899254) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na tej aukcji pisza ze sie lutuje, ale nie wiem czy tak sie to robi
Rekomendowane odpowiedzi