Dzekson Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Dostaje już kur**cy powoli, nie dość że straciłem całą jedną sekcje hamulców ( hamuje mi tylko lewy przód i prawy tył ) i wspomaganie to jeszcze nie mogę za wiele zdziałać z VAG-COM'em. Wyczytałem gdzieś o tym, że odpowietrza się pompę ABS za pomocą VC. Wszystko jest pięknie opisane, ale jak wchodzę w Basic Settings to kanały 001, 002 są not supported :| Czasami tylko mignie tak jak by już załapało, ale zaraz zmienia się spowrotem na not supported. To samo mam jak chce zrobić nastawy podstawowe nawiewów, not supported. Problem mam z autem czy z VC ? Używałem jeszcze oprócz VC takiego urządzenia diagnostycznego jak autel maxidas ds708 i sytuacja się powtarza
Sztomel Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Muszisz odpowiedzieć jakiego programu używasz na kompie oraz jaki masz kabel i jaki system operacyjny na lapku ?
tacim Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 I pomyśl nad tym, że kable i programy mają swoje wizje. Więc wg mnie włącz zapłan ( nie zapalaj silnika) zostaw na 40 minut czyli dwa bronki i wtedy do boju ruszaj.
Dzekson Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Kabel niebieski KKL + win7 i VC 409.1 Może to być spowodowane że auto jest po virusie? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi