Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

moja Audiczka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. to i ja przedstawie moją audiczke. tu jest link do zdjęć. narazie zdjęcia z zimy. :arrow: link jak auto wróci od lakiernika to porobie zdjęcia nowe i całej furki :) dokladniejszych zdjęć środka niepokaże bo mam strasznie zdrachaną deske na kokpicie ta drewnianą i nie moge nigdzie takiej dostać :( a w serwisie audi chcą 700zł :/ . a i na lato mam welurowe dywaniki :grin: . i nie mam juz łopaty w bagażniku ani łańcuchów ;) czekam na opinie :D

Opublikowano

Ladnie wyglada, w srodku mi sie tez podoba, ale wrzuc lepsze fotki, jak juz od tego lakiernika wroci. Bo na tym ostatnim troche malo widac

Opublikowano

A tej skrzyni Ci nie zaglusza ??

Opublikowano
A tej skrzyni Ci nie zaglusza ??
nie dokonca rozumiem, bo to raczej skrzynia zagłusza :D ale mam radyjko w którym można sterować subem. chyba że chodziło Ci o warkot silnika że miałby zagłuszać?? nie bardzo bo autko jest standardowo fajnie wygłuszone a i głosnik ma 1000 W :P
Opublikowano

Fajne reflektory. Dobrze świecą?? Zaczynam myslec o takich...

Opublikowano
Fajne reflektory. Dobrze świecą??

za***iście świecą :D jak to soczewki :)

[ Dodano: 2006-04-23, 00:39 ]

galeria odświerzona jak coś http://www.a4-klub.fg.pl/forum/album_personal.php?user_id=57

[ Dodano: 2006-04-23, 17:46 ]

dziś doszły do pakietu fele 17" z S4 :D 225/45 oponka :D

Opublikowano

Ile kosztowały Cie te felgi od eSki :?:

Usuń te chińskie literki z drzwi. W niemieckim samochodzie jakoś to jak dla mnie sie gryzie.

Masz w końcu solidną niemiecką markę. Wiec po co ją ozabiać stikersami japońskimi :)

Opublikowano
Ile kosztowały Cie te felgi od eSki

powiele pytanie :wink:

fele lux malina :!: :!:

napisy jap, IMO nie pasują do Audi :roll:

Opublikowano
dziś pomalowałem zaciski :D a wczoraj założyłem grill :D jak wam sie podoba?? :twisted:

No wiesz co ty sie tu zaciskami chwalisz , a tam jakoś pikna dziewczinka siedzi w aucie :mrgreen:

Opublikowano
dziś pomalowałem zaciski :D a wczoraj założyłem grill :D jak wam sie podoba?? :twisted:

No wiesz co ty sie tu zaciskami chwalisz , a tam jakoś pikna dziewczinka siedzi w aucie :mrgreen:

wlasnie.kiedy ja poznamy :mrgreen:

Opublikowano

juz myslalem ze nie zauwazycie :D poznacie na Spocie :P musze was jakoś skusić na spot :lol: PZDR

Opublikowano
juz myslalem ze nie zauwazycie :D poznacie na Spocie :P musze was jakoś skusić na spot :lol: PZDR

przeciez nie przyjechalibysmy na spot dla ciebie :cool: tylko dla niej :razz: :mrgreen:

tzn dla niej czyli A4 :razz:

Opublikowano

Grill mi sie nie podoba :???: Ale ogolnie to bardzo ladnie sie prezentuje :grin: Tylko uzupelnij zderzak o kratki :razz:

Opublikowano

Miałem kiedyś Kameia w Oplu. I co 2-3 miesiące malowałem go bo farba złaziła w niego. Fakt że zwykły spray do tego wystarczył.

Opublikowano
Keżor napisał/a:

przeciez nie przyjechalibysmy na spot dla ciebie :cool: tylko dla niej :razz: :mrgreen:

tzn dla niej czyli A4 :razz:

no ja też własnie o A4-ce pisałem :P że ja poznacie na spocie :lol:

a co do grilla to jak zacznie farba zlazic to go opyle na allegro :P a kratki to nie wiem czy zakladać bo chce halogeny kupic ale nie wiem czy są takie razem z kratkami czy czeba ciąć :/