Chmieluc Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam Mam problem. Utopiłem kluczyk, natychmiast wyjąłem baterię i przepłukałem pilota wodą destylowaną(niestety nie miałem spirytusu) i zostawiłem do swobodnego wyschnięcia. Niestety następnego dnia samochód nie reagował na przyciski na kluczyku ale dioda świeci przy przyciśnięciu, bateria mierzyłem i ma 3.05V ale na wszelki wypadek wymieniłem na inną ale nic to nie zmieniło. Najgorsze jest to, że przy drugim kluczyku samochód również nie reaguje na przyciski. Samochód normalnie otwiera się z kluczyka, wyłącza alarm, silnik uruchamia się a przy zamknięciu z kluczyka uruchamia się alarm. Czy coś się przy radiu w samochodzie roztroiło? Prosił bym o pomoc. Pozdrawiam
Wihajster Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 spróbuj na nowo zaadoptowac oba i juz
Lukasz_mk2 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-132/all-b6-dopasowanie-pilotow-centralnego-zamka-alarmu-60091/
Chmieluc Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dzięki. W piątek dopiero będę miał czas to podjadę do znajomego który ma VAGa.
Rekomendowane odpowiedzi