kanu Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 wersja po angielsku:Fiat, Audi in talks over Alfa Romeo sale: Report Fiat chce zakonczyc wykup akcji od UWA i miec 100%, ergo potrzebna na to jest $$$ Rozmowy miedzy Sergio Marchionne & Rupert Stadler trawaja i jesli wierzyc przeciekom to: -fabryka Pomigliano jest czescia negocjacji, gdzie Audi podjeloby produkcje Alfa, -potencjalny zakup Magneti Marelli przez Audi i co wy na to?
marekg Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 dużo już było podobnych informacji. Za każdym razem włosi uparcie twierdzili, że AR nie jest na sprzedaż. Z drugiej strony słyszałem, że Lancia kończy swój żywot więc ciężko powiedzieć czy AR nie pójdzie przynajmniej pod młotek. Gdyby doszło do zakupu to tak szczerze mówiąc, trochę szkoda tej Alfy Romeo. Niemcy nauczyliby się w końcu robić dobre silniki bo trochę przyspali ale za to Alfa stałaby się kolejnym nijakim samochodem z grupy VAG. To co widzę to mocna walka Fiata o rynek amerykański. Przejęli chryslera i kombinują te auta po swojemu, ostro pracują nad Jeep-em ładując swoje porządne silniki więc to chyba jest w tej chwili priorytet włochów. Wszyscy na zadupiu europy czyli w pl fiata wyśmiewają a ta grupa ostro walczy i rozwija się jak mało kto w tej chwili.
szczuraz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Niemcy nauczyliby się w końcu robić dobre silniki bo trochę przyspali ale za to Alfa stałaby się kolejnym nijakim samochodem z grupy VAG. Niemcy umieją robić dobre silniki ( 1.9tdi, 1.8T, 2.7biT ) tyle że "spisek żarówkowy"robi swoje. Spisek żarówkowy Co do nijakości... mi się tam podoba kierunek rozwoju audi ale o gustach się nie dyskutuje. Może Alfy przestałyby w końcu gnić
marekg Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Niemcy nauczyliby się w końcu robić dobre silniki bo trochę przyspali ale za to Alfa stałaby się kolejnym nijakim samochodem z grupy VAG. Niemcy umieją robić dobre silniki ( 1.9tdi, 1.8T, 2.7biT ) tyle że "spisek żarówkowy"robi swoje. Spisek żarówkowy Co do nijakości... mi się tam podoba kierunek rozwoju audi ale o gustach się nie dyskutuje. Może Alfy przestałyby w końcu gnić Chciałeś napisać, że Niemcy kiedyś umieli robić dobre silniki. Bo już trochę zapomnieli. A gnicie Alfy? pokaż mi taką z tych współczesnych...
szczuraz Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 no dobra przyznam sie była lekko bita... chyba że była MIELONA z gruntem i ponoć dobrze wyklepana.Sąsiad przynajmniej tak twierdzi. Chciałeś napisać, że Niemcy kiedyś umieli robić dobre silniki. i co nagle zapomnieli ?! Ten film który udostępniłem powinien wszystko wyjaśniać. To nie kwestia alzheimera tylko golenia bilonu.
Rekomendowane odpowiedzi