rav_ef Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Witam, podsylam wykres z hamowni w Olsztynie. Chipowany w Poznaniu. Spory przyrost, niestety nie wiadomo ile byo w serii. Prosze o ocene i komentarz. http://www.leo.ol.pl/Site/skodaII.jpg
Hugo Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Jaka to hamownia ?? Bo może taka co podaje optymistyczne wyniki
rav_ef Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2006 Tak, to "ta" hamownia, ale jesli jest tak ze 140 km to chyba tez nie jest zle. Gdzie zhamowac raz jeszcze zeby miec miarodajne wyniki, kolega kreci sie po calej Polsce ;-)
pre_pl Opublikowano 11 Grudnia 2006 Opublikowano 11 Grudnia 2006 przy 1500rpm już 260Nm .... :shock: ja osobiście "boję" się takich sporych wartości na początku (za szybko) Gdzie w Olsztynie hamowałeś ?
rav_ef Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autor Opublikowano 11 Grudnia 2006 Autko nie moje i nie moj problem ale przekaze info i dowiem sie moze czegos wiecej od kolegi. Jesli przyjac ze jest zhamowany dobrze lub prawie dobrze to i tak wydaje mi sie troche za duzo. Namowie go na hamowanie w Mastersach W-wa dla porownania.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi