luk88spider Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam Mam pytanie jakie są różnice w lusterkach przed i poliftem? no co trzeba zwrócic uwage? Takie lustro to przed czy polift? http://allegro.pl/lusterko-lewe-audi-a4-b5-i3132931172.html
scq Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Różnic brak. To co podałeś to jakaś padlinka, koło od wkładu pękniete, przewody widać, że oklejone i rzeźbione były. Pytanie jakie masz lusterko u siebie, sterowane elektrycznie to na 100%, a grzane? składane elektrycznie? ---------- Post dopisany at 19:50 ---------- Poprzedni post napisany at 19:48 ---------- Przy zakupie zwróć jedynie uwagę na ilość przewodów w kostce. Lusterko rozbiera się na elementy pierwsze, obudowę w kolorze też można przełożyć ze starego.
luk88spider Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 tak wiem że to złom ale chodzi mi konkretnie o trójkąt czy nie ma jakiegoś innego kształtu czy też mocowania
scq Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie! Trójkąt ten sam i mocowanie na jedną śrubę zarówno w przed jak i polifcie.
M@rcus Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Nie wiem jak trójkąt i mocowanie, ale warto tu zaznaczyć, że obudowy przedlift i polift różnią się od siebie kształtem.
przemciotorun Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 obudowy od luster przed i po lifcie sa zupelnie inne..... tak samo caly stelaz trzymający obudowe..... co do trojkata jest roznica w katach z anglika i eu jak bedziesz kupowal to niech koles napisze Ci 3 literki znajdujace sie na trojkacie od strony wewnetrznej...
Witek A4 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 obudowy od luster przed i po lifcie sa zupelnie inne..... tak samo caly stelaz trzymający obudowe..... co do trojkata jest roznica w katach z anglika i eu jak bedziesz kupowal to niech koles napisze Ci 3 literki znajdujace sie na trojkacie od strony wewnetrznej... Czyli nie bedzie pasowało lusterko prawe z angola do EU?
przemciotorun Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 bedzie pasowalo, tylko musisz kupic od przedlifta i przelozyc caly trojkat ze starego (malego) lustra
Rekomendowane odpowiedzi