andzia883 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 jakos najbardziej mnie cieszy a4 nie przepadam za a3 nie wiem czemu ale jakos tak dziwnie sie w niej czuje:kwasny:
MaciekW. Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 U mnie też się to pojawiało wcześniej w aucie żony jak dojeżdżała do pracy niecałe 3km w jedną stronę (zaznaczam że na rower zamienić nie mogła bo po drodze zabierała syna do szkoły i wracając odbierała go z lekcji). Po powrocie do domu jak nieraz odkręciłem korek w Jej aucie to też był taki biały maziowaty nalot na korku. Teraz dojeżdża do pracy ponad 20km w jedną stronę i pod korkiem ma czyściutko. Jak Twój tata nie ma innego wyjścia jak dojazdy samochodem na tak krótkich odcinkach, to niech tak jak koledzy wyżej piszą, przynajmniej raz w tygodniu przegoni auto kilkadziesiąt kilometrów naraz i myślę że problem ustąpi. To póki co najtańszy i najmniej inwazyjny sposób na sprawdzenie co się będzie działo po takiej "trasie". Jak po przejechaniu tych powiedzmy 40-50km będzie miał nadal taką maź to musi się zająć tym jakiś kumaty mechanik. Nie musi wcale auta jakoś mocno pałować, wystarczy żeby po prostu to auto się porządnie wygrzało i żeby przez to odparowała wszelaka wilgoć. Z rury wydechowej też pewnie "leje" się woda?
andzia883 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2013 a no lala sie woda ale juz tego nie ma wczoraj i dzisiaj zrobiolam w sumie ok 400 km:decayed:
MaciekW. Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 I co, pod korkiem OK? Nie ma już "budyniu"?
Rekomendowane odpowiedzi