Miron Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Witam. Mam pytanko a mianowicie co moze byc przyczyną zapalania się kontolki wykrzyknika po przejechaniu po wiekszej nierówności np. zdezeloany przejazd kolejowy lub "pozwijany" asfalt na ulicy. Zauwazylem ze dzieje sie tak jak najade na nierownisc tylnymi kołami. Niedawno mialem wymieniane klocki i tarcze z tylu. Samochod jest obnizony z twardszym zawiasem.. Co to moze byc ??
marcin j Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 byc moze brak styku czujnika zuzycia klockow przednich , badz zuzycie klockow przednich,
grabalaba Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 Najlepiej byłoby podpiąć Vaga. :gwizdanie: Sprawdź poziom płynu hamulcowego, no i zajrzyj w te tylne hamulce.
lukaszr Opublikowano 7 Lipca 2008 Opublikowano 7 Lipca 2008 A co mają wspólnego tylne hamulce ? Z tego co wiem to tam nie ma czujnika. Zobacz co się dzieje z przodu, sprawdź czy tarcza hamulcowa nie ma już rantu, bo wtedy jest tak, że rant wytarł klocek i narusza czujnik i pojawia się błąd. Zdejmij koła i przejrzyj po prostu dokładnie całość z przodu i z tyłu też.
Miron Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Opublikowano 7 Lipca 2008 Dzieki koledzy. W sumie to zaczeło sie tak dziać własnie po wymianie tylu ..moze to ten płyn ..mam na minimum hmmm .Przod rzeczywiscie ma ranty i malo juz klocka ... Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi