razk Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Oto moja nowa zabawka: Audi A4 2.8 V6 Quattro:) Auto przwiozlem z Frankfurtu nad Menem. Rok produkcji 1995 + pelna ksiazka serwisowa. Wyposarzenie: Kremowa skóra Kierownica skórzana S Elektryczne szyby elektryczny szyberdach Elektryczne i podgrzewane lusterka Regulacja kiery w dwóch płaszczyznach Klimatronic FIS Podgrzewane fotele Pompowane odcinki lędźwiowe przednich foteli 2x AIRBAG lampki w tylnych słupkach (wymieniam bo w poprzedniej a4 nie miałem:)) Pokrowiec na Narty i inne długie rzeczy za podłokietnikiem tylnej kanapy 8 głośników + Delta CC (zmieniarke niestety ktoś buchnol) Alufelgi Ori AUDI 16" Zapas na takim samym Alu Spryskiwacze w zderzaku centralny zamek sterowany z oryginalnego kluczyka (dziala na podczerwień) Planowane zmiany: -Chrom ramki wokół szyb (ori) -gleba (ok -40 na oś) -ciemne szyby -zespolone lampy przód + xenon -tył lampy poliftowe lub Led podobne do poliftów -Biale lub dymione migacze zamiast pomarańczy -felgi 18" - na końcu zderzaki, progi i grill od S4 (jesli uda sie znaleźć progi ) -moze jeszcze jakies delikatne chromowane nakładki na podwójny wydech (na każdy osobno) lub polerka obecnego Co do wnętrza to napewno ramki na zegary -ori podłokietnik -obszycie kiery skórą perforowaną z czerwoną nitką i taki sam mieszek to narazie tyle co przyszlo mi do głowy --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- podczas letniego urlopu autko dostalo "male dofinansowanie i otrzymalo: -Soczewki dzielone z S4 -Biale boczne kierunki -gwintowane zawieszenie firmy SUPERSPORT (musze sie nim jeszcze troche pobawic) -Polerowane felgi ori z Audi A8 2003r. 8,5J 19" ET45 z oponami Bridgestone Potenza 235/35/19 Wyglada teraz tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi TDI Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Ładne auto, jeśli dokonasz tych zmian o jakich pisałeś będzie super V6 ładnie mruczy Szkoda że fotki srodka nie zrobiłes. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek512 Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 ciekawe auto a to serducho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razk Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Zdjecia srodka wstawie tylko chcialem najpierw skóre podczyscic coby wszystko git wygladalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
franio Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 no ładniutka, fajny piec, daj te chromy na okna i zobaczysz, mało jajka nie zniesiesz a na takim ładnym kolorku to będzie super ja bym jeszcze felunek poprawił np oczko wyżej, bo ten mi naj mniej pasuje z ori, ale to już wyłącznie tylko mój gust :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razk Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Fele beda takie: 18" ale to dopiero na nastepny rok bo to dosc duzy wydatek a po kupnie auta malo w skarbonce zostalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelc Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Super :>...... tylko pozazdrościc :>... silnik, igła :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razk Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Szybki VT w Corelu odnosnie Felg: Tylko czuje ze zachowujac proporcje byloby to wiecej niz 18" Do tego oczywiscie mala gleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 30 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 nooo odrazu sto razy lepiej! zakładaj takie i bedzie wypas! heh ile ten silniczek spala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuś Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ładna sztuka. Ale faktycznie, to się może wydawać... a tam - kilkanaście koni różnicy. A prawda jest taka, że różnica jest ogromna. Dla mnie w każdym razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iverson Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 ładny klasyk , mody na duży + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Szczepan. Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Dawaj szybciej fotki. Bo pewnie jest grubo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Tylko lampy tylne wypadałoby zmienić jak najszybciej. Zazdroszczę Ci tej kremowej skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razk Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Lampy tylne wymienie za dwa miechy jak zjade do Polski. stare ustapia miejsca ledom na wzor poliftow. I to koniec zmian bo na nastepne wakacje zmiana auta ale moja B5 zostaje w rodzinie bo odsprzedam ja rodzicom, dlatego nie szkoda bylo wlozyc w nia te "kilka" zlotych. Ale felgi pojda do nowej Audi:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Audi A4 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ładnie ładnie;) no tylko szkoda że to nie te mocniejsze 2.8. le ogółem super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razk Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Ładnie ładnie;) no tylko szkoda że to nie te mocniejsze 2.8. le ogółem super wlasnie z tego powodu na przyszly sezon zmiana auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razk Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Minely ponad 3 lata. Auto wrocilo do serii i jezdzi w rodzinie. Dlugo myslalem co bedzie nastepne i decyzja wkoncu jest. Ze wzgledu na sentyment do tego auta na ten sezon bedzie A4 2.8Q sedan tym razem 30V. Bedzie mozna powiedziec blizniakiem poprzednika. Mam juz nawet upatrzona sztuke. Czarny sedan 2.8 30VQ. Musze jednak liczyc ze nie pojdzie przez ok 1,5 miesiaca bo jestem w Norwegii. Do auta napewno trafi gwint i kolo z poprzenika. Wiecej planow narazie nie ma bo nie ma jeszcze auta na podjezdzie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 koło rewelacja miałem takie robia robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razk Opublikowano 24 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Dlatego zostalo do kolejnej a4:)od zawsze polaczenie czarny sedan + gleba + S-line 19" w polerce dla mnie KOX. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi