Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tylne lampy US do b5??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zastanawiam się czy w Polsce można jeździć na tylnych lampach od wersji US. Myślę nad zakupem właśnie takich lamp do A4 B5.

Opublikowano

Nie można.

Opublikowano
Nie można.

Tak jak na hidach i z ciemnymi szybami z przodu, wszystko do czasu kontroli na drodze przez kumatego policaja lub kolizji :wink:

Opublikowano
Witam. Zastanawiam się czy w Polsce można jeździć na tylnych lampach od wersji US. Myślę nad zakupem właśnie takich lamp do A4 B5.

A czym one się różnią? Jeśli mają kierunkowskaz czerwony, to można pokombinować z zielona żarówką.

Opublikowano
  • Autor

jak to w ameryce-czerwony kierunek

Opublikowano

W kombi chyba jeszcze jest obrysówka - był kiedyś taki zestaw na forum na handel.

Nie wiem czy w sedanie też jest obrys...

Opublikowano

lampa może być dowolnego koloru, jedynie barwa światła ma zgadzać się z barwą przyjętą w rozporządzeniu ministra infrastruktury ws. warunków technicznych pojazdów i ich niezbędnego wyposażenia.

ja za czerwone kierunki dostałem na święta 50zł i rwałem folie z lamp, gdyby to był ori USA to straciłbym dowód :decayed:

Opublikowano

ciekawe jak by zamiast wstecznego wsadzić kierunek (pomarańczowa żarówka) :D Nie ma obowiązku posiadania świateł wstecznych :D

Opublikowano
ciekawe jak by zamiast wstecznego wsadzić kierunek (pomarańczowa żarówka). Nie ma obowiązku posiadania świateł wstecznych

Chyba w motocyklach. :smiley:

Opublikowano

sprawdzałęm to kiedyś bo miałem plan by w ka dać dwa halogeny zamiast halogenu i wstecznego

---------- Post dopisany at 22:11 ---------- Poprzedni post napisany at 22:10 ----------

można też takie coś zaaplikować :D

1157 dwuwłóknowa POSTÓJ/Kierunek 60xSMD Ameryka (3129855040) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

w miejsce wstecznego i wilk syty owca cała :D

Opublikowano

A pacz..ja mam w A6 C5 lampy tylne US i mam pomarańczowe kierunki :decayed: ...a EU mają całe czerwone lampy..he

Lampy te też maja obrysówki, ale nikt się do tego nie przypieprza

Opublikowano

A pacz..ja mam w A6 C5 lampy tylne US i mam pomarańczowe kierunki :decayed: ...a EU mają całe czerwone lampy..he

Lampy te też maja obrysówki, ale nikt się do tego nie przypieprza

Coś jaśniej??

Opublikowano

zielona żarówka i problem z głowy :)