matyss___ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 wyje mi wspomaganie od ponad roku w sumie to olałem to , ale z nudów postanowiłem cos z tym zrobic...płyn mam wymieniony i wymiana nic nie dała....wycie wspomagania mocno czuc w środku auta a pod komora silnika juz duuzo mniej...i nei jest to dźwiek z pompy...u brata w A3 było tak samo wyło mu strasznie i wymienił tylko zbiorniczek od wspomagania i wycie znikneło...ktos u siebie w a4 tez taki zabieg wykonał ? jak tak to pomogło?coś czytałem, ze tak sie dzieje jak odczepi sie w zbiorniczku jakies sitko czy cos ...z góry dzieki
darko Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 dokładnie jak wypadnie sitko ze swoich prowadnic to wspomaganie wyję,odkręć korek ze zbiorniczka i zobacz czy płyn się nie pieni jak tak to na pewno wypadło albo odciągnij trochę płynu i zerknij czy sitko siedzi na swoim miejscu, sama wymiana zbiorniczka nic nie da sitko musi być na swoim miejscu
matyss___ Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2013 sitko jest na swoim miejscu patrzac od strony grila to na górze...czyli ciekawe co to wyje
Rekomendowane odpowiedzi