Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 AHH] Niepozorna Audi z małymi modami wita:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do kogo z forum moge sie zgłosic po wtryski 0,216 lub 0,230? Chce kupić a nie wiem do kogo mam uderzyć.

Spróbuj u użytkownika speckom

Opublikowano

daj więcej fotek auta, fajnie wygląda

Opublikowano
  • Autor

Jak dla Ciebie szanowny Panie mógłby to być nawet kominiarz.

Opublikowano
Jak dla Ciebie szanowny Panie mógłby to być nawet kominiarz.

Żarcik, nie ma się co spinać. :thumbup1:

Opublikowano

avancik fajny i pompka 11'tka :thumbup1: też kiedys miałem takie 17'tki z A8 D2 :decayed: ale końcówki wydechu dla mnie porażka :thumbdown:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Maly update: Dzis byl dobry dzien, na poklad wtrafily wtryski 216 od cowboya oczywiscie caly komplet boscha do tego montaz turbo awx, kolektor ssacy awx, wyciety kat w jego miejsce wstawiony zamiennik od gruchota:). Co do montazu smica od alfy ciezka sprawa byla z racij niskiego zawieszenia nie mozna bylo go dac pionowo, wiec zamontowany zostal delikatnie pod katem, od razu pisze orginalne mocowania trzeba bylo przerobic za to weze z orginalnego ic pasowaly idealnie do nowego coolera, do tego nadkole od s4. Teraz co do jazdy i dymienia wiec tak: trzeba stroic w dolnym zakresie obrotow slabo, turbo budzi sie tak okolo 2tys i wtedy robi sie naprawde ciekawie:). Co do dymienia tylko przy gwaltownym przyspieszaniu przy spacerowej jezdzie czy przy stalej predkosci nie zaobserwowalem dymu. To chyba tyle, a i bym zapomnial dzwiek cofki jest bardzo przyjemny.

---------- Post dopisany 06-05-2013 at 00:05 ---------- Poprzedni post napisany 20-04-2013 at 19:32 ----------

Witam! Panowie pisze z takim małym problem, wcześniej mi to nie przeszkadzało ale z czasem zaczęło a wiec do sprawy po założeniu wtrysków 216 praca silnika stała się twardsza, najprawdopodobniej mam przyspieszony wtrysk paliwa. I teraz moje pytanie ze względu ze mam 11 czy regulacja konta jest taka sama jak np w silniku afn?