mateusztolcz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwość podłączenia złącza do ipoda/iphona w moim aucie. Wersja MMI Basic Plus, jest to Audi A4 B8 Avant, mam w wyposażeniu co prawda wejście aux ale o wiele wygodniej byłoby podłączyć ipoda poprzez jakiś adapter i zarządzać nim z poziomu MMI niż brać co chwilę do ręki odtwarzacz będę wdzięczny za wszelkie informacje na ten temat. Dodam że szukałem i po tagach nic konkretnego w tym temacie nie znalazłem. Pozdrawiam 1
wrclaguna Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jak nie masz interfejsu AMI to nie .
mateusztolcz Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2013 A czy da się ten AMI interfejs dołożyć czy raczej nie?
mateusztolcz Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 A w jaki sposob? co jest do tego potrzebne? moglbys jakos rozwinac
stefek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Z B8 Troop: ...Dobra, AMI po CANie (radia Concert i Symphony w MMI basic, bez rozroznienia na displaye kolorowe czy mono): 8T0 035 785 A - (taki mam u siebie i pieknie gada z Concert czy Symophony) Na pewno nie zadziala: 8P0 035 785 Jak pisalem, ja sie nie knocilem w wymiane schowka i szufladke, tylko zainstalowalem sam modul bez szufladki pod deska i wypuscilem przewod bezposrednio do uchwytu na fon pod reka. Bardzo wygodne rozwiazanie, a jako bonus masz okladki plyt na ekranie fona w trakcie odtwarzania. Odtwarza: muze, podcasty, audiobooki, oraz po uruchomieniu z poziomu ekranu telefonu: wszystkie aplikacje z dzwiekiem czyli np polskie radio, spotify, pandora i inne. Przetestowane na iPhone 4 i iPhone 4s. '>http://postimage.org/image/eq109sy0j/"]
mateusztolcz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Wielkie dzieki Stefek pozdrawiam
lucas88 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 w ktorym miejscu masz wyjscie pod tego iphone?
wrclaguna Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 MMI 2G Basic ma AUX MMI 2G High ma AMI (światłowód) AUDI Music Interface 2G oryginalny zestaw Ipod USB (3272299511) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Adrian Pietrzak Opublikowano 24 Października 2016 Opublikowano 24 Października 2016 Z B8 Troop: ...Dobra, AMI po CANie (radia Concert i Symphony w MMI basic, bez rozroznienia na displaye kolorowe czy mono): 8T0 035 785 A - (taki mam u siebie i pieknie gada z Concert czy Symophony) Na pewno nie zadziala: 8P0 035 785 Jak pisalem, ja sie nie knocilem w wymiane schowka i szufladke, tylko zainstalowalem sam modul bez szufladki pod deska i wypuscilem przewod bezposrednio do uchwytu na fon pod reka. Bardzo wygodne rozwiazanie, a jako bonus masz okladki plyt na ekranie fona w trakcie odtwarzania. Odtwarza: muze, podcasty, audiobooki, oraz po uruchomieniu z poziomu ekranu telefonu: wszystkie aplikacje z dzwiekiem czyli np polskie radio, spotify, pandora i inne. Przetestowane na iPhone 4 i iPhone 4s. [/url] Cześć, czy mógłbys krok po kroku opisac ten proces dla laika i nowego jeśli o posiadanie Audi ? Mam Audi A4 B8 z MMI w cholera wie jakiej wersji i wydaje mi się, że nie mam interfejsu AMI.
Rekomendowane odpowiedzi