Dragon30 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 po dolozeniu tempomatu nie działa mi oświetlenie wnętrza jak otworze drzwi, zgasze silnik i wyjme kluczyk, otworze auto z pilota itd. jak przelacze wlacznik na 1 to świeci. przekaznik cyka bezpiecznik ok. co gdzie rozlaczyc mogłem?
bell23 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 myślę , że to przypadkowa zbieżność czy podłączałeś się do skrzynki bezpieczników?
Dragon30 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 myślę , że to przypadkowa zbieżność czy podłączałeś się do skrzynki bezpieczników? tak. bezpiecznik 14 cały. inne bezpieczniki też całe. przekaznik cyka tak jak należy.
GOLI Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja zaczął bym szukac przy pompce centralnego zamka w bagażniku. U mnie tak było, styki zaśniedziały...
Dragon30 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Ja zaczął bym szukac przy pompce centralnego zamka w bagażniku. U mnie tak było, styki zaśniedziały... jutro zerkne ale nie tylko po otwarciu drzwi nie zapala się światełko. jak wyjme kluczyk ze stacyjki to też oswietlenie wnętrza się nie zapala. też tak miałeś przy zasniedzialych stykach pompki?
GOLI Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Dokładnie to samo.Jak kupiłem swoje zielone,centralny zamek działał tylko z tylnej klapy i żadne światełko w kabinie nie działało,po wyjęciu kluczyka też. W moim przypadku samo czyszczenie styków nie pomogło. Poprawiałem też luty w pompce.Teraz jest ok...
Dragon30 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2013 przy pompce faktycznie styki trochę zasniedziale ale problem odkrylem przy wtyczce lampki przedniej (tej dużej nad głową kierowcy i pasażera). tam styk nie stykal
Rekomendowane odpowiedzi