Adraj Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Witam! Proszę fachowców o analizę logów. Niestety wiem że są źle zrobione ale narazie nie mam możliwości zrobić nowych. Może coś da się wyczytać. Mam problem z przeładowaniem- auto wpada sporadycznie w notlauf, pozatym żadnych błędów. Przebieg ok. 200000km , silnik BRB- żadnych modów. Jeżeli logi do bani to w weekend spróbuję zrobić nowe. VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM
spanky Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 nic zlego nie widac , zerknalem tak na szybko bo pozno juz jest ...
Adraj Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Dzięki za jakieś info! Może uda mi się dzisiaj popołudniu coś zrobić. Jakie grupy logować żeby zebrać potrzebne dane? Niestety moim fejsem nie mogę zrobić grupy 000.
Adraj Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Witam! Zrobiłem dzisiaj nowe logi dynamiczne i statyczne. Proszę o ocenę. VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM - D 001 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM - D 004 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM - D 008 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM - D 010 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM - D 011 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM - D 003 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM - S 001 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM - S 003 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM - S 004 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM - S 007 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM - S 013 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM - S 018 VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM - S 023
przemik Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Podpisz linki bo nie wiem w co klikam...
Adraj Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Może któryś z kolegów spojrzałby fachowym okiem i wyciągnął jakieś wnioski z ostatnich logów.
przemik Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Nie jest zle... troche ognia i te troche syfu ktore siedzi w sprezarce powinno wyleciec. Reszta OK.
Rekomendowane odpowiedzi