Arcus Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jak można było coś takiego założyć? Ogólnie furka I klasa - koło i zawiecha. Ale ten zderzak mógłbyś zamienić na seryjny. Taki to raczej do kalibry pasuje. Powodzenia w użytkowaniu i bezawaryjności:wink:
apaczinio Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Gratulacje ! no ciekawy samochodzik, więcej zdjęć !!! ja już wolę ten zderzak niż swoje brewki ale niedługo jadę na szrot-Tour więc gratów na kupić chce a tak o to śliczny avancik powodzenia ! i więcej zdjęććć Pozdrówki
PiterA4 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Wszystko fajnie ale pospiesz sie z tym zderzakiem:grin:
Radoskur Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 fajna fajna, ale zderzak to naprawde masakra ciekawe co ludzie sobie mysla zakladajac 'takie cos' xd
PiterA4 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 fajna fajna, ale zderzak to naprawde masakra ciekawe co ludzie sobie mysla zakladajac 'takie cos' xd Lans pod remiza
Radoskur Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 fajna fajna, ale zderzak to naprawde masakra ciekawe co ludzie sobie mysla zakladajac 'takie cos' xd Lans pod remiza myslisz, ze to jeszcze dziala nawet pod remiza ?
PiterA4 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 hmmm niewiem ale moze gimnazialistki poleca na plug
Arcus Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Jeśli po wymianie rozrządu to jedź na reklamację. Niech sprawdzą czy wszystko jest poprawnie złożone. Prawdopodobnie błąd w montażu.
twister13 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Siema witek9292 w Twoim temacie fajną masz furkę mi teraz zaczęły się podobać avanty ale za późno . Widzę, że rozwiązałeś problem ja przerabiałem to w a3 i to była wina źle ustawionego kąta wtrysku po wymianie rozrządu u mojego "mechanika". Pierwszy i ostatni raz u niego byłem . ---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ---------- Aha tak jak przedmówcy wywal przedni zderzak i przyciemnij szyby przód
twister13 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No to niezłe masz przygody z autkiem w Polsce prawo zakazuje przyciemniania przednich szyb a jak Cię złapią możesz naprawić "usterkę" podczas kontroli czyli zrywasz folie i jest cacy
Olaf Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 ale pług !! śniegu już nie ma wiec zarzuć ori zderzakiem bo ten to do niczego nie podobny
audisan Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 fajny kombiak! oby w końcu udało Ci się go ogarnąć, mieć spokojny sen i przyjemność z jazdy
Rekomendowane odpowiedzi