marek.cym Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 witam wszystkich forumowiczów. mam do was takie pytanie czy przy wciskaniu gazu powinno być słychać dość głośno taki śist dobiegający z okolic schowka? u mnie właśnie taki świst słychać i wydaje mi się że moje audi trochę gorzej przyspiesza. proszę o jakieś rady
wesz82 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Open maskę i szukaj, może dziura gdzieś w dolocie???
marek.cym Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2013 pod maską wszystkie przewody wymienione wydaje sie tak jakby w środku
wesz82 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Dzieje się to na klimię,bez niej??? W schowku masz silnik wentylatora nawiewu może to on tak syczy????
marek.cym Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 całkowicie nawiew wyłączony a to tak robi jakby przy wciskaniu gazu wytwarzało się ciśnienie do turbiny ale jakimiś przewodami w srodku uciekało. im mocniej wcisne gaz tym głośniej syczy. z tego co się orientuję to też są jakieś zaworki pod schowkiem
Rekomendowane odpowiedzi