szymek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 witam chcialem sobie zamontować głośniki w tylnej półce i : 1. jakiej wielkości są głośniki montowane w tylną półke? 2. czy moje radio uciągnie jeszcze dwa głośniki mam takie jeśli nie to jakie modele będą obsułgiwały 4 głośniki? 3. czy takie obudowy głośników będą pasowały w tylną półke w orginalne miejsca? dziękuje i pozdrawiam
dark79 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 z tyłu sa 16-tki, radio pewnie coś tam uciągnie ale nie zabardzo, nie masz obudów w tylnej półce?? te z ebaya są dobre,ale jak nie masz wyciętych otworów to pomyśl nad jakimiś 6" x 9" z maskownicami to przynajmniej cos sensownego zrobisz z dzwiękiem
szymek Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2006 ale radio beta nie ma przypadkiem wyjścia na dwa głośniki tylko?? chciałem mieć orginalne obudowy bo mi się podobają a pułke mam nie ruszaną bez żadnych dziur i obudów. no a głośniki pod te obudowy moge dać chyba dowolne??
dark79 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 dowolne byle byłyby okrągłe a orginalne obudowy janie wyglądają
szymek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2006 a nie wiecie może czy radio chorus ma wyjście na cztery głośniki??
ToMMi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam ! Na radiu masz różne naklejki, więc mógłbyś odczytać czy ma wyjscia na 4 głośniki albo po prostu popatrz na wyjścia... szkoda że nie masz zdjęcia tyłu radia albo góry czy dołu z tymi naklejkami to bym ci powiedział, zostaje jeszcze dokupienie jakiegoś wzmacniacza na 2 głośniki. Pozdrawiam !!!
szymek Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2006 witam nie chce wyciągać narazie swojego radia bo nie mam kodu a puki co gra ale wygląda dokładnie tak jak to na tej aukcji. a ile może kosztować wzmacniac na dwa głośniki?? pozdrawiam
ToMMi Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Wzmacniacze stoją różnie, pooglądaj sobie tutaj http://www.allegro.pl/714_wzmacniacze.html?order=t&view=gtext PZDR
markmark Opublikowano 16 Maja 2008 Opublikowano 16 Maja 2008 Witam Pisałem w tym wątku odnośnie tylnych głośników. http://www.a4-klub.pl/smf/zmiana_radia_a_niedzialajace_glosniki_w_tylnej_polce-t31550.0.html W sumie już wiem co mam zrobić tylko kwestia tego wzmacniacza. Jaki? Jest ich tyle, a dla laika wybrać coś wartego uwagi to spory problem. Tani i dobry, może być jakaś używka w dobrym stanie. Gdzie go najlepiej zamontować (oparcie siedzenia? może od dołu do półki? może w boczku bagażnika przygotować miejsce? może pod którymś z przednich siedzeń?). Jakie kable i ile w przypadku montażu w bagażniku? Jak podłączę wzmaka pod moje radio Concert I? Pewnie potrzeba jakiejś przejściówki bo chyba poprzez miniISO? Mile widziane linki do aukcji. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi