Johny_92 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Witam, dość nietypowy problem i prośba, jest do kupienia podłokietnik, którego właściciel nie posiada kodu wnętrza (opisał go jako "wpadający w niebieskość/zieloność"), i po zdjęciach chciałbym abyście pomogli mi określić czy to ten kolor :D Kolor wnętrza N4G zdjęcie: Uploaded with ImageShack.us A teraz podłokietnik: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Z góry dzięki za pomoc
Reggi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 a był inny ? Bo mi się wydaje, że zielone wnętrze było tylko jedno
Johny_92 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 A jest to ten sam? Z tego wnętrza? Bo ciężko mi określić
Johny_92 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ok, jakby ktoś jeszcze mi to potwierdził to pewnie wezmę A podobno w tunelu z tyłu od dołu jest hmm rowek wg którego powinno się wycinać dziurę pod podłokietnik, to prawda ?
Reggi Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ale co ? W B5 masz szary środek, beżowy, granatowy, czarny, brązowy, szary i zielony.. nie masz 3 odcieni zieleni
Johny_92 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Ale co ? W B5 masz szary środek, beżowy, granatowy, czarny, brązowy, szary i zielony.. nie masz 3 odcieni zieleni Wiem, jednak sam nie jestem w stanie określić czy podłokietnik ze zdjęcia jest zielony, czaisz? Czyli co, generalnie to co na zdjęciach pasuje do wnętrza tak? (słabo u mnie z kolorami)
Reggi Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 TAK TO JEST TEN SAM KOLOR - ZIELONY
Rekomendowane odpowiedzi