fafnasty Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 witam:hi: wiem ze w b5 kata pochylenia przednich kol sie nie ustawia jest staly ale u mnie po zalozeniu gwintu i 17 rozni sie przwe od lewego czyli prawe siedzi bardziej w nadkolu a lewe gora bardziej wystaje i przy ostrej chopce przyciera opona o blotnik:grin: i trze tylko ta lewa strona. auto nie bylo bite i mocowania jak ori probowalem popuscic gorne mocowanie tre na 3 sruby pod maska i troche zwrotnice podepchac to wewnatrz auta ale malo to dalo hmmm:kwasny: wysokosc ustawiona taka sama na lewej i prawej stronie amory w tej samej kondycji czego jeszcze moge sprobowac??? pozdro
norka Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 a przed zalozeniem gwintu bylo ok, albo nie zwróciles uwagi? wachacze sa w pozadku? zwrotnica prosta? pochylenie mozesz wyrównac przesówajac wuzek, wtedy jedno kolo Ci sie troche moze schowac, a drógie wyjdzie .
fafnasty Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 17 Kwietnia 2013 wczesniej nie oblukalem bo bylo male zimowe kolo i nie bylo tak widac ale nie sciaga ani nic takiego wahacze sa gitara zwrotnice zeliwne to raczej beda proste bo twarde. a wozek sanki ma jakies fabryczne oznaczenie polozenia?
norka Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 niewiem jak jest w B5, ale w B6 w okolicach tulei przednich dolnych wachaczy sa 3 ''oczka'', jedno jest od wózka, drógie chyba od podpory silnika na której jest poducha, a trzecie chyba od podluznicy :eusathink:i te trzy oczka chyba powinny sie pokrywac
fafnasty Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2013 wlasnie widzialem to w b6 jutro na kanal i oblukam czy tez u mnie jest
Rekomendowane odpowiedzi