ziomek1988 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Hej, czy ktoś wie, w którym miejscu w B8 znajduje się czujnik temperatury zewnętrznej g17? Czujnik padł a ja nie wiem gdzie on jest... Ewentualnie również jaki to jest nr części, żeby go wymienić...
ziomek1988 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Właśnie tak myślę, że między zderzakiem a chłodnicą gdzieś tam...
dziako Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 w b6 też jest między zderzakiem, a chłodnicą?
wrclaguna Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Hej,czy ktoś wie, w którym miejscu w B8 znajduje się czujnik temperatury zewnętrznej g17? Czujnik padł a ja nie wiem gdzie on jest... Ewentualnie również jaki to jest nr części, żeby go wymienić... Odkręcasz te zaznaczone śruby czujnik znajduje się na grillu za znaczkiem
Gość Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Gdzie? U mnie niczego takiego nie widac... Chyba nie we wszystkich b8 jest w tym samym miejscu:/ Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez firefighter79
Rekomendowane odpowiedzi