DraKio Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 witam na vagu wyskakuje mi błąd 799 Czujnik temperatury cieczy chlodzącej-G110 przerwa lub zwarcie do plusa do tego mruga kontrolka temperatury jak sie auto zagrzeje powiedzcie mi co to za czujnik gdzie go znalezc? 2.6 q 95r
OLIVER Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 witam na vagu wyskakuje mi błąd 799 Czujnik temperatury cieczy chlodzącej-G110 przerwa lub zwarcie do plusa do tego mruga kontrolka temperatury jak sie auto zagrzeje powiedzcie mi co to za czujnik gdzie go znalezc? 2.6 q 95r Myslę ze oto Ci chodzi ..poszukaj popatrz jaki masz niebieski czy czarny a numerki masz podane ...
DraKio Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 wlasnie to nie jest ten:( ten wymienilem to czujnik temperatury , przez neigo nie chcial mi rano odpalac , mam nowy a ten G110 to jakis inny , w klimatyzacji wyskakuje jego błąd
OLIVER Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Opublikowano 19 Kwietnia 2013 No to sorry ale ja nie pomogę może ktoś inny . A szukałeś na wężach od zasilaniu nagrzewnicy? w Sharanie tam podobno on jest A szukałeś w Google? Albo do warsztatu od klim zostanie Ci podjechać ... Powodzenia .
DraKio Opublikowano 19 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2013 zrobilem juz generalke w silniku wymienielem wszystkie plyny przewody itp i jak mrugala kontrolka temp. tak mruga i ten błąd caly czas wyskakuje
Rekomendowane odpowiedzi