Opublikowano 14 Stycznia 201412 l będę chyba musiał się wybrać do kolegi z moim na taki zabieg - to co robisz to piękna robota
Opublikowano 14 Stycznia 201412 l Browarek zdecydowanie poprawia nastroj i prace a co za tym idzie efekty koncowe.Nie jestesmy firma, ktora "pedzi" aby zarobic, wiec w tym sensie czas nas nie goni. Robimy to przede wszystkim z pasji i zamilowania. Browarek, dobra muzyka i hobby taki zestaw na weekend:banan: I o to chodzi
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Browarek zdecydowanie poprawia nastroj i prace a co za tym idzie efekty koncowe.Nie jestesmy firma, ktora "pedzi" aby zarobic, wiec w tym sensie czas nas nie goni. Robimy to przede wszystkim z pasji i zamilowania. Browarek, dobra muzyka i hobby taki zestaw na weekend:banan: Piekna robota kolego Ten parooboy natural da rade do jasnej tapicerki? bedzie robil robote?
Opublikowano 22 Stycznia 201412 l Griffe a powiedz mi co zrobić z nowym lakierem?? Czym najlepiej go zabezpieczyć (zwłaszcza teraz zimą)?
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l Griffe Gdzie można cię spotkać w Lublinie??? Obejrzał byś moje auto zobaczył co jest do zrobienia i może ustawił byś mnie w kolejkę???
Opublikowano 27 Stycznia 201412 l arti@R1? Tak Jestem od niego Ze względu ze nie mogłem się ja osobiście z tobą skontaktować to poprosiłem jego
Opublikowano 28 Stycznia 201412 l Autor W ciagu dnia na terenie galerii handlowej Olimp, zadzwon wczesniej jakos sie umowimy - powiem Ci dokladnie co i jak. 603 636 497
Opublikowano 19 Lutego 201412 l Autor Panie i Panowie zapowiada sie bardzo "goracy" sezon w Hokus Pokus zostaly ostatnie wolne terminy...
Opublikowano 19 Lutego 201412 l Panie i Panowie zapowiada sie bardzo "goracy" sezon w Hokus Pokus zostaly ostatnie wolne terminy... niezdecydowani wpisywać się - wrażenia z prac nad autem nie zapomniane nawet po długim czasie
Opublikowano 23 Lutego 201412 l Korzystając z tego ze robocie jeszcze zimowy zastój, i jeszcze w detailingu zima postanowiłem zająć się swoim autem. Proces mycia nic ciekawego bo nie był bardzo brudny, nawet koła bardzo nie krwawiły, więc proces mycia pominiemy. W garażu poszedł taki zestaw A takie efekty wyszły po skończonej pracy A to mój mały pomocnik A to dwaj potencjalni klienci na detailing ;)
Opublikowano 24 Lutego 201412 l wydaje mi sie, czy u Pawla lepiej to sie swieci ? Ale to ciężko porównać bo on ma czerwony i genialny czarny więc zupełnie inaczej odbijają, srebrny do detailingu jest bardzo nie wdzięcznym kolorem