fafnasty Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 witam znajomu chce sobie kupic replike zderzaka przedniego ala rs4 ZDERZAK PRZÓD AUDI A4 SPOILER TUNING PROMOCJA (3134538122) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. chyba cos takiego a ze wszystko w aucie ja mu robie to tez pytal czy zamontuje mu ten zderzak i tu moje pytania; -jak to wogole wyglada na polifcie? -pasuje p&p? -wchodzi na ori belke? -da sie wrezac ori halogeny?? - podejda kratki ori rs4?? czy cos trzeba rezac z wiejskiej siatki?? - moze jakies foty tak to lezy na polifcie bez wreezanych progow np. s4
Tom A4 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 to jest zapewne tylko skorupa czyli kup laminatu na ori belke mocowanie raczej zapomnij p&p raczej też bez problemów nie podejdzie. Na aukcji brak nawet autentycznej fotki tylko grafika niech kolega sobie odpuśći ja bym takiego szmelcu nie zamontował.
LUKASZ1989 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Nie polecam wręcz odradzam. Zderzak z laminatu =
Mati_23 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 a ja jestem innego zdania może to ładnie wyglądać jak się ogarnie jak trzeba
Kowi87 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 tylko nie mylcie ori zderzaków od firm tunnigowych(rieger) z tym dziadostwem z laminatu bo to dwie inne bajki, spasowanie pozostawia wiele do życzenia i nie wyglada tak jak na zdjeciu z aukcji... i teraz zwróćcie uwage na tworzący sie łuk nadkola ze zderzakiem... tragedia:facepalm: a to z aukcji to nie jest replika zderzaka RS4, tylko replika riegera:whistling: http://a4-klub.pl/stylizacja-tuning-optyczny-19/all-b5-pakiety-stylistyczne-b5-160652/ takze bym sie 5 razy grubo zastonowiłczy czasem zamiast takiego zderzaka nie potrzebny mi nowy telefon
Rekomendowane odpowiedzi