Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Które zaślepki spryskiwaczy lamp będą pasować ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam! poczytałem trochę na forum o rezaniu sprysków pod xenon i stwierdziłem że nie jest to warte zachodu i kasy!

wpadłem więc na pomysł że przykleję po prostu same zaślepki na zderzak coby się niebiescy nie przyczepili

pytanie jest jednak które zaślepki będą pasować do mojego auta? :mysli:

http://www.vag24.pl/sklep/index.php?cPath=677_678_683_705&sort=1a&filter_id=

Opublikowano

witam! poczytałem trochę na forum o rezaniu sprysków pod xenon i stwierdziłem że nie jest to warte zachodu i kasy!

wpadłem więc na pomysł że przykleję po prostu same zaślepki na zderzak coby się niebiescy nie przyczepili

ale spryski nie są dla niebieskich tylko dla Ciebie i innych użytkowników dróg... :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

to poczytaj sobie co dają te spryski :gwizdanie:

szkoda zachodu na to

i nie obraź się ale nie prosiłem o uwagi tylko poprosiłem znawców o podpowiedz które będą pasować

pozdro Mario

Opublikowano

to poczytaj sobie co dają te spryski :gwizdanie:

szkoda zachodu na to

i nie obraź się ale nie prosiłem o uwagi tylko poprosiłem znawców o podpowiedz które będą pasować

pozdro Mario

zaslepki nie sa grubosci kartki papieru wiec ori nie beda pasowac za nic bo sa grube i jak przykleisz do zderzaka to odrazu wyjdzie co to jest.Juz lepiej namalowac areografem te zaslepki na zderzaku i to bedzie wygladalo ciekawie :polew:

Opublikowano

w B6 z tego co pamietam sa dwa rodzaje zaślepek na pompke spryskiwacza czyli zwykła i do S4 wiec idz do ASO i kup sobie ....

Ale powiem Ci szczerze ze to bardzo kiepski pomysł , po co szpecić Audi takim wynalazkiem który będzie wystawał ?

Miałes juz problemy z niebieskim ? Ja jeździłem rok i nikt nawet słowa nie pwoiedział, załozyłem spryski ( wszystko ORI ) bo uwazam ze jak coś robić to tak by to miało ręce i nogi a nie odpierdzielac pseudao-fuszere bo inaczej nie wiem jak to nazwać.... Baterk85 nie jeździsz polonezem bys coś takiego robił w AUDI :gwizdanie:

Lepiej nic nie rób :decayed:

Opublikowano

najgorzej jak ktoś już ma zaślepki na oczach :confused4: spryski nie są bezsensu tylko po to by lampa zasyfiona nie oślepiała innych użytkowników

Opublikowano

brawo :oklaski: brawo :oklaski: :D nic dodac nic ujac audi to audi a nie byle dziadostwo w ktory mozna skrobac gadgety jak w tanim kilkunastoletnim autku

Opublikowano
  • Autor

brawo :oklaski: brawo :oklaski: :D nic dodac nic ujac audi to audi a nie byle dziadostwo w ktory mozna skrobac gadgety jak w tanim kilkunastoletnim autku

dobra! spokojnie! Panowie bez ciśnienia! to był tylko taki hipotetyczny pomysł! ale chyba jednak głupi! :decayed:

Opublikowano

dobra! spokojnie! Panowie bez ciśnienia! to był tylko taki hipotetyczny pomysł! ale chyba jednak głupi! :decayed:

dobrze że sie chociaz przyznajesz że pomysł byl cos nie teges :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

Czasem mozna spotkac B6 ze spryskami bez xenonow.

Opublikowano

Jakies skandynawskie wersje.. Albo pakiet zimowy czy cos.. :decayed:

Opublikowano

Czasem mozna spotkac B6 ze spryskami bez xenonow.

b7 takie widzialem ale b6 jeszcze niy :mysli:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

w krajach skandynawskich 90% samochodow ma spryski czy to nowy czy stary

Opublikowano

http://www.vag24.pl/sklep/index.php?cPath=677_678_683_705&sort=1a&filter_id=

powiedz jeszcze ze masz lampy z allegro i bez systemu poziomujacego lampe ?:). Co do spryskow sam ich zadko uzywam ale podbnie jak Panowie wyzej uwazam ze jak cos robic to konkretnie a nie fuszere zeby xenonem swiecilo ( w polonezach tez montuja na wsiach fajny efekt:P ). Reasumujac szkodzisz innym na drodze jesli nei masz orginalnych ksenonow (sobie tez ktos oslepiony moze zjechac Ci prosto pod mache), wielokrotnie zostalem takimi porazony w nocy a to w lusterku wstecznym( nie dawalo rady sie sciemniac pod tak dziwnym katem docieralo swiatlo , pozatym jset bardzo mocne) albo ktos znad przeciwka . Nieraz mialem juz ochote wysiasc...i zrobic porzadki :)