grzes791 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 witam panowie mam pytanko podczas odpowietrzania układu na tylnych zaciskach odkręceniu odpowietrznika jest spore ciśnienie ale na przednich po odkręceniu odpowietrznika płyn ledwo co się sączy czy to tak musi być?? czy mam jakiś problem z serwem ????z góry wielkie dzięki za podpowiedzi
Dev Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 zasrane odpowietrzniki, odkrec je calkowicie z przodu masz nowe tarcze i klocki ?
grzes791 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2013 tak są po wymianie ---------- Post dopisany at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany at 22:26 ---------- dodam że po całkowitym odkręceniu odpowietrznika jest bez zmian ledwo się sączy
Dev Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 zdejmij zacisk i wysun 1 cm tłoczek a potem go zablokuj płyn poleci juz bez problemu
grzes791 Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 jeszcze jedno pytanko czy pedał hamulca powinien brać zaraz po naciśnięciu??? bo kurcze u mnie po naciśnięciu zaczyna brać dopiero gdzieś od połowy
Rekomendowane odpowiedzi