vianco Opublikowano 11 Lipca 2008 Opublikowano 11 Lipca 2008 witam Po rozszczelnieniu sie uszczelek od wtryskiwaczy mechanik zdiagnozowal mi wyciek z 2 uszczelniaczy 1 z przodu i 1 z tylu i mam pytanie bo mowil mi ze to nie sa male koszta i czy wystarczy do wymiany zdjac sama skrzynie czy trzeba wyjac cale serducho autko nadodatek w ciagu dosłownie jednego dnia zaczelo mocno dymic na czarno choc nie bylo tego wczesniej :/ Moje pytanie brzmi czy duze sa koszta naprawy tych uszczelniaczy i co moze byc przyczyna duzego dymienia!! pozdrawiam i licze na jakas pomoc bo juz łapie mnie mala depresja"/ pozdrawiam
stray1 Opublikowano 8 Września 2008 Opublikowano 8 Września 2008 Jesli dymi na niebiesko to odma.Znajdz przyczyne a potem naprawiaj.
Tosik Opublikowano 9 Września 2008 Opublikowano 9 Września 2008 Jesli dymi na niebiesko to odma.Znajdz przyczyne a potem naprawiaj. Znaczy się co jest nie tak z odmą?? Jesli dymi samochód na niebiesko to przepala olej Jeśli dymi na czarno zła mieszanka ( za dużo paliwa za mało powietrza) Zrób logi to będzie wiadomo co jest nie tak
Rekomendowane odpowiedzi