flatron12 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam, przeszukałem dział z nadzieją znalezienia odpowiedzi lecz bez skutku... Problem polega na braku napięcia w kostkach które są podpięte do przycisków zamykania/otwierania szybek. Bezpiecznik jest ok prąd w jego gnieździe jest, sprawdzałem przekaźnik http://allegro.pl/przekaznik-passat-...151782453.html podobno od odpowiada za szyby, działa. Może ktoś wie gdzie leży przyczyna? kable na łączeniach drzwi nie są przetarte, el. lusterka działają, oświetlenie w drzwiach i głośniki również... co mogę jeszcze obstawiać za uszkodzone ? Upp
daniel6258 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 U mnie jest tak że jak odepne kostki od pompki centralnego to i szyby mi nie działają może to ona podaje napięcie na te przyciski od szyb . kiedyś jak ją naprawiałem i była wyjęta to szyby mi nie działały.
vokotibi Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Witam, przeszukałem dział z nadzieją znalezienia odpowiedzi lecz bez skutku... Problem polega na braku napięcia w kostkach które są podpięte do przycisków zamykania/otwierania szybek. Bezpiecznik jest ok prąd w jego gnieździe jest, sprawdzałem przekaźnik http://allegro.pl/przekaznik-passat-...151782453.html podobno od odpowiada za szyby, działa. Może ktoś wie gdzie leży przyczyna? kable na łączeniach drzwi nie są przetarte, el. lusterka działają, oświetlenie w drzwiach i głośniki również... co mogę jeszcze obstawiać za uszkodzone ? Upp napisz rok auta
flatron12 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Problem rozwiązany, gdzieś kabel był najprawdopodobniej przetarty na łączeniu.. choć ja tego przetarcia nie widziałem... :/ elektryk polecił wziąsc prąd od głośnika między kabelek od głośnika do przełącznika szyb dać bezpiecznik 5A i śmiga
Rekomendowane odpowiedzi