niuniek222 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Od około tygodnia jak przekręce kluczyk to słychac takie dziwne piknięcia (trzy albo cztery razy pik, pik, pik, pik) wydaje mi się, że one sie wydobwyaja z glosników albo to ma cos zwiazane z alarmem. Zaznaczam, że nie za każdym razem mi się to dzieje. Jakis czas temu też takie cos mialem ale samo po jakims czasie przesało pikac. Co to może byc?
niuniek222 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Nie, przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. na głosnikach nie pisze nic. Radio mam symphony a w bagażniku soobofer.
dziako Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Podpinam się do tematu. U mnie też nieraz po przekręceniu kilka razy piknie (moim zdaniem coś od alarmu). Nie posiadam Bose ani subwoofera jeżeli to jest ważne. Co to może być?
turzol Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 w przypadku BOSE trzykrotne piknięcie z głośników oznacza brak komunikacji z mikrofonem, ale skoro u was Bose nie ma to poddaje się
melman_zyrafa Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Bose ma mikrofon, który odpowiada za pogłaśnianie radia w zależności od szumu wewnątrz auta. W normalnych wersjach jest to ogarniane przez sygnał prędkości z licznika.
Rekomendowane odpowiedzi