JurekRumcek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 witam czy może mi ktoś rozpisać kolory kabelków od czego są i jak je podpiąć żeby radio działało poprawnie?? ja mam u siebie podłączone tak: 1-niebieski 2-zielono niebieski 3-żułty 4-czerwono niebieski 5- brak 6-czarny 7-czerwony 8-brązowy czy to jest dobrze połączone?? ponieważ nie wiem co robić bo radio jak odpalam bryczke nie startuje tylko mrugnie. może ktoś coś doradzi bo nie bardzo orientuje sie w tych kabelkach może muszę coś zmienić???
Jajuszko22 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Złšcza ISO w radiach fabrycznych (OEM) Poszukaj tutaj .
JurekRumcek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2013 patrzyłem juz tutaj, wszystko jest ale chodzi mi o to jaki kolor kabelka od czego on jest i gdzie połączyć go..
Jajuszko22 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-schematy-ukladow-elektrycznych-zlacza-wiazki-piny-dane-151516/. zobacz jeszcze tutaj !! a jak nie to dobrze poszukaj na forum a napewno znajdziesz
JurekRumcek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2013 jak by ktoś mógł to prosił bym żeby zrobił fotkę tych kabelków w kostce
Stichy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 To moze Ty bys zapodal wiecej informacji - jakies zdjecie tej kostki i jakie radio
JurekRumcek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2013 podałem numery pinów na kostce do jakich kable są podłączone i jakie kolory kabli sa do nich podłączone, miałem wczesniej podłączone radio firmy blaupunkta, a teraz kupiłem concerta cd, i takie checa i sie porobiły.
Rekomendowane odpowiedzi