kadela69 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 witam 2 lata temu regenerowałem magiel w łodzi i znowu mi sie rozciekła:( mam więc pytanko czy lepiej regenerować czy kupić używke? a jak tak to gdzie najlepiej regenerować(gdzieś w okolicach śląska:P) żeby nie było lipy
wesz82 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 W Łodzi to gdzie Purm??? Ja w sumie słyszałem ze chłopaki z Kuzicars robią to dobrze:wink: A używka wiadomo może pochodzić 2 dni i 20 lat:decayed:
kadela69 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 no w purm robiłem i po dwóch latach znowu to samo.i chyba zaryzykuje kupując używke bo nie zamierzam co dwa lata wyżucać kasy w błoto
kadela69 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 dają dwa lata ale już jest 2 lata z hakiem także za późno narazie leje uszczelniacza i ku mojemu zdziwieniu coraz mnie płynu ucieka.a czy ten uszczelniacz nie popsuje magla jeszcze bardziej czy działa jak normalny olej?
ynos Opublikowano 6 Czerwca 2013 Opublikowano 6 Czerwca 2013 jakiego uszczelniacza lejesz? i jak na razie magiel chodzi?
Rekomendowane odpowiedzi