autococker Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Czesc, W piątek facet wjechał mi w kuper a na drugi dzień wylądowałem na ostrym z silnym bólem w okolicy szyi oraz górnej części kręgosłupa, zapakowali mnie w kołnierz na 2tyg Może ktos polecic firmę która walczy o odszkodowania ? bo nie podaruje majówki
Dikson Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Z Wrocławia kancelaria OFN. Wpisz w Google i ci wyskoczy.
autococker Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 miałeś u nich jakas sprawe albo Twoi znajomi ? duzo biorą ?
pastaldo Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Takie firmy z reguły biorą jakiś procent z odszkodowania dlatego im tez zależy żebyś dostał jak najwięcej.
Dikson Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 mam 3 sprawy w toku jedną w sądzie przeciw PZU:d nie mają szans nawet na sprawe nikogo nie wysłali. biorą 18% netto czyli 25% brutto od wypłaty zadośćuczynienia.
autococker Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Z Wrocławia kancelaria OFN. Wpisz w Google i ci wyskoczy. dzieki, dzisiaj podpisałem z nimi umowę. Biorą 22,14% juz z vatem
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Kolego jesli potrzebujesz porady to się odezwij - zaliczyłem ten temat
Rekomendowane odpowiedzi