mateusz_t16 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam. silnik 101km po chip tuningu na nie wiem ile. Dzisiaj trochę przycisnołem i jest bład 17996 Nie znany kod błędu brak osprzętu / nie związany ze sprzętem - BŁĄD SPORADYCZNY 17965 Ciśnienie doładowania - przekroczona granica regulacji brak osprzętu / nie związany ze sprzętem skasowałem go i jest OK ale o co w nim chodzi może ktoś pomoże?
spanky Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Witam. silnik 101km po chip tuningu na nie wiem ile. Dzisiaj trochę przycisnołem i jest bład 17996 Nie znany kod błędu brak osprzętu / nie związany ze sprzętem - BŁĄD SPORADYCZNY 17965 Ciśnienie doładowania - przekroczona granica regulacji brak osprzętu / nie związany ze sprzętem skasowałem go i jest OK ale o co w nim chodzi może ktoś pomoże? zrob logi ... wrozek tutaj nie ma ...
mateusz_t16 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ok postaram się jak najszybciej zrobić logi. Czyli kod błędu wam nic nie mówi? ten pierwszy błąd jest cały czas i nie mogę go skasować
spanky Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ok postaram się jak najszybciej zrobić logi. Czyli kod błędu wam nic nie mówi? ten pierwszy błąd jest cały czas i nie mogę go skasować mowi , ale przyczyn jego moze byc kilka
przemik Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Ten pierwszy jest zwiazany z poduszką silnika... ale jak wspomnial Spanky.. jego przyczyn moze byc wiele... Zacznij od wykonania logow... najlepiej kompletu
Rekomendowane odpowiedzi