Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A4 B6] Low is life style! BMW X6 wheels

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś jak znajdę chwile to wsadze na jedna 10j oponę i wieczorem przymierze na aucie

Opublikowano

Dominik pamiętaj o mnie z tą dyszka na przodzie. Z niecierpliwoscią czekam na foto :wink:

Opublikowano

Mi to ryje beret ta wkleslosc tych feg !! :o jak beda na aucie to najlepszy bedzie widok patrzac z przodu pod lekkim kątem. :D

Opublikowano

Nalozylem dzis dwie opinii na 9 i na 10j dzis przymierze na aucie wiec pewnie jakieś fotki pózniej podrzucę

Opublikowano (edytowane)

A czemu nie caly komplet od razu? Na 10J wskoczylo bez problemu? Czekamy na fotencje. :slina:

Edytowane przez KoJ@K
Opublikowano

Jedna 10j dzis dochodzi pod lampami :) u lakiernika a poza tym chciałem zobaczyć jak zachowa sie opona na tej szerokości

Opublikowano

Jakie gumy wkoncu wrzuciłeś i jakie adaptery pakujesz ? Wrzucaj foty :D

Opublikowano

Pisal wczesniej, ze adaptery cos kolo 15mm, a kapcie 215/35 ;) felgi malowane proszkowo czy normalnie?

Opublikowano

widziałem SPY foto opon na 10J :decayed:

bedzie grubo

Opublikowano

Nie watpie ;) wstrzelily sie bez problemu?

Opublikowano

Pany jestem po pierwszych przymiarkach i niestety ale sruby ktorymi przykrecam felge do adaptera sa za dlugie i delikatnie "koleboce" :) trzeba bedzie je skrocic... czekam na fotki od koleszki i zapodam coś za chwile pewnie.

na fotkach kola zalozone na dystansach 20 mm beda ale do celowo bedzie 15 mm tyl spasowany na mm przod przy skrecaniu szlifuje po blotniku ;)

fdaeq0.jpg

3518sxy.jpg

tu swierzo opuszczone jeszcze nie siadlo jak trzeba

2ela443.jpg

Opublikowano

Wizualnie kox ale co na to miski? ; )

Opublikowano

Kurde "nie malo" to wystaje na tyle. Opona chyba az troche przesadnie naciagnieta. Nie bedzie to nizszy profil w stosunku do przodu? Mierzyles moze 9J na tyle? Masz fotke calosci auta z profilu?

Opublikowano

Przód ma ten sam obwód co tył wiec bez problemu. Nie mierzyłem 9j na tył bo byłoby to mega słabo gdyby dac 4x9j 5mm soemschiwa bo dystansu odejme. A co do naciągnąć mam podobne odczucia chociaż większość głosów mowi ze jest mega tak jak jest. Zobaczymy polatam i sie pomyśli.

Opublikowano

Super super :banan: Jedyne co mi by troche przeszkadzało to za duży naciąg na 10" dał bym 225/35. :kox:

Opublikowano

Jest dobre :D

Opublikowano

BOgato! :good:

Opublikowano

Jeśli chcesz na co dzień tak jeździć to życzę powodzenia :P , jak jadę za kimś 30km/h z takimi kołami i glebą to mnie po prostu trafia :angry: .

Opublikowano

To auto robi 3k km w rok max

jeszcze takie cos

ienxxw.jpg

k4ia8p.jpg

2lnecjo.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...