Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Witam wszystkich kolegów.Trapi mnie awaria mojego auta,a mianowicie w płynie chłodniczym pojawiła się gęsta brązowa maź.Wiem,że może to być uszczelka pod głowicą,ale mam pytanie czy przez turbo tez może mieszać płyn z olejem,ponieważ ostatnio rozwaliło mi przewód olejowy od turbo i mogło być tak, że przez ok. 2 km jechałem bez oleju.
RS Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Było raczej tak: rozwalilo ci przewód, wywalilo olej, jechales bez smarowania, silnik sie zacieral, walnela uszczelka pod glowica. Do sprawdzenia, ale jak sie potwierdzi to nie ma ratunku juz dla silnika i turbiny...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 jesli si potwierdzi to szkoda,307000 km ani grama oleju nie brał turbo ma 6 miesięcy ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:50 ---------- sory byłem głodny
assist Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Opublikowano 30 Kwietnia 2013 2 km? to na desce nie ma wskaźnika cisnienia oleju? szukaj słupka ;/ pzdr. assist
Magicbattle Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 wykrzyknik na liczniku sie nie zaswiecil i nie bylo dzwieku? swiadomie zabiles silnik. trzeba rozebrac wszystko
Gość Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Wykrzyknik sie nie zaswiecił,nie było też dzwieku nawet cisnienie oleju sie nie zapaliło
Rekomendowane odpowiedzi