Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Avant S-Line Plus|176PS/368Nm|DRLh7|CLH|RNSe|320/280|Bluetooth|Grzana kiera...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ile za to cacko ? :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Będziesz zainteresowany zakupem, to daj znać na PW, ja wtedy pomyślę o cenie. Póki co oficjalnie nie sprzedaje, więc o cenie nie myślałem.

Kolejny zakup......padło na Boscha S5 Silver 85Ah 800A.....jest moc :wink:

ZqUMru1.jpg

Opublikowano

Dobry wybór 5 lat w moim dobrze służył, ale w zeszłym roku u mnie wybór padł na varte silver z racji 3 letniej gwarancji(varta daje asistans w razie nie odpalenia :wink: )

Opublikowano
  • Autor

Znajomy ma znizki w IC i mega tanio mnie wyszedł, dlatego wziąłem ....tez mam asistance + , ten plus to kable z ktorych od poniedziałku odpalalem auto;-)

Ostatni aku byl z 2008 70Ah 640A ale jakoś dawał rade....mimo ze wynalazek. Zobaczymy co S5 wniesie;-)

Opublikowano

początkiem roku też go kupiłem.

wierzylem w varte ale padła przed koncem gwarancji.

odesłalismy z mechanikiem i po czasie przyszła odp. ze nie zwrócą zł. bo według nich akumulator był zle uzytkowany.

Ciekawe w jaki inny sposób miał być uzytkowany aku ktory jezdzi w samochodzie.

na boscha namówił mnie znajomy, twierdzi że z nim przynajmniej nie będzie problemu z gwarancją.

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez lysy-wr400

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

O lipnej gwarancji Warty też coś słyszałem....zobaczymy, myślę będzie ok. :wink: Z resztą coraz bardziej zaczynam mysleć nad sprzedażą, więc pewnie nie doczekam końca tego aku :wink:

Po kilkudniowych bojach z samym sobą podjąłem decyzję o sprzedaży auta. Gdzieś tam głęboko, nie do końca jestem pogodzony z tym faktem, ale chyba taka kolej rzeczy :o

Wystawiłem ogłoszenie w dziale sprzedam, póki co nie dawałem nigdzie indziej informacji o sprzedaży. Poczekam, może komuś z "tutejszych" przypadnie do gustu. Wszystkie bardziej szczegółowe informację udzielę telefonicznie, mailowo, bądź face 2 face, jakby ktoś był w pobliżu :wink:

A jak się nie sprzeda, to jeszcze się pomodzi :D i też będzie gitara.

:hi:

Opublikowano

Chodzi Ci po głowie już jakieś inne auto ?

Opublikowano
  • Autor

Tak, dlatego zdecydowałem się na sprzedaż. Mam kilka typów dośc sporo rozbieżnych cenowo. Mondeo lub Laguna III - ok. 2011r vs. SuperB II lub Passat CC - ok. 2009r

Ale nie podjąłem jeszcze decyzji. Nie mam parcia, a szkoda mi audi, więc wszystko jeszcze wisi w powietrzu....jak to mówi moja teściówka: życie i czas przyniesie rozwiązanie :hi:

Opublikowano

Mondeo lub Laguna III - ok. 2011r vs. SuperB II lub Passat CC - ok. 2009r

Wybór chyba prosty Passat CC
Opublikowano
  • Autor

Zgadza się CC miażdży stylistyką, niestety jest kiepski wybór i wysoka cena. W przyszłym tygodniu chciałem trochę pozwiedzać ogłoszenia i bliżej przyjrzeć się ciekawszym ofertą w mojej okolicy. Znajomy szuka auta już od około miesiąca i jest straszny kibel. Celuje w mondeo lub s-maxa i mówi, że po obejrzeniu łącznie 8 aut ma już dość.

Opublikowano

osobiście laguny nie brał bym pod uwagę

mondeo jest ładne i ma mocny motor 2.2

superb zabija miejscem w srodku.

ale Grzesku pamietaj są auta i jest Audi☺

Opublikowano

Laguną III jeździ się przyjemniej jak a4 b6. Mówię o codziennej jeździe.

Opublikowano
  • Autor

osobiście laguny nie brał bym pod uwagę

mondeo jest ładne i ma mocny motor 2.2

superb zabija miejscem w srodku.

ale Grzesku pamietaj są auta i jest Audi☺

Laguną jeździ kolega z pracy 2.0 diesel i jest zadowolony, ogólnie całkiem przyjemne auto - mam na myśli po lifcie, ryj ma już taki do ludzi...

Superbem miałem okazję się przejechać i jest poprawny samochód, taki rodzinny i wygodny....usiadłem spokojnie i wygodnie za fotelem kierowcy ustawionym pode mnie......to samo chciałem zrobić u siebie w audi i nawet nie wsiadłem, nie mówiąc już o jakiejkolwiek jeździe.

Mondeo.....takie jakieś bez wyrazu, ale uważam że również wygodne i poprawne auto.

Oglądałem A6C6 i chyba najlepiej wychodzą cenowo, ale z kolei roczniki poniżej 2008....Tak jak napisałeś, są auta i jest Audi :)

Jak nic konkretnego w mojej kasie nie znajdę, wówczas audi zostanie u mnie.....przynajmniej wiem, co mam :wink:

Opublikowano

dokładni.

audi to audi. mimo swoich drobnych wad.

w dzisiejszym le mans audi po raz pierwszy od 1998r zakonczylo by wyscig poza podium.

ale skośno oka sie zepsuła.

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj przeglądałem jeszcze A6C6, ale ciężko coś konkretnego dorwać w przedziale cenowym ok. 40 tyś. Za fajną, wyposażoną i w dobrym roczniku trzeba koło 50. tyś położyć, a to za dużo jak dla mnie.

Nie skromnie powiem, że ciężko się przesiąść z auta o dobrym wyposażeniu na serię, dlatego szukam czegoś o ponad standardowym wyposażeniu. a tu z kolei trzeba więcej położyć. Wniosek, który się nasuwa......zostawić małysza :grin:

Znajomy też niedawno sprzedał A6C5....nawet fajnie wyposażona, kupił Focusa i przez pierwsze dwa tygodnie miał zajawkę, na chwile obecną żałuje. Mimo, że Focus dużo młodszy, to w załuje że sprzedał swoją C5....

I stało się audi ma nowego właściciela......pozostał smutek i żal :(

Dziękuje Panowie za wszystkie lata spędzone z Wami, wariaty jedne :wink: Za porady, pomoc, cierpliwość i poświęcony czas. Może uda mi się coś kupić i wrócę do Was narobić trochę zamieszania :grin:

3majcie się mordy i co złego, to nie ja :kox:

Opublikowano

na forum oczywiście zostajesz? ;)

Opublikowano

Nie smuc sie Audi jest w dobrych rekach :)

Dzieki i pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

na forum oczywiście zostajesz? ;)

Oczywiście. :-)

Nie smuc sie Audi jest w dobrych rekach :)

Dzieki i pozdrawiam

Wiem o tym. Również dziękuję i pozdrawiam

Panowie, nadszedł czas na zamknięcie tematu. Jeszcze raz dziękuje wszystkim za pomoc przy modach i wiedzę, jako stąd wyniosłem. Niestety nie zostałem przy marce. Kupiłem Passata B7, na pewno nie lepszy od audi, jakie zamierzałem kupic, ale zdecydowanie tańszy, młodszy i lepiej wyposażony. Jak trochę wstanę z ziemi finansowo, to ogarnę jakiś temacik. Będzie pierwsza B7 ze stajni VW :grin:

Proszę moderatora o zamkniecie tematu :)

Pozdrawiam

Edytowane przez grzes283