Ajmax Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Witam, Czy może ktoś mi podać nr katalogowy z etki chłodnicy wspomagania A4 1996 1.8TQ pojawiła mi się tam nieszczelność na jednej z rurek i niestety muszę ją wymienić czy ktoś już to wymieniał? Są tam dwie śrubki podtrzymujące chłodnicę oraz dwie opaski na przewodach w zasadzie nic skomplikowanego. Czy po wymianie trzeba będzie odpowietrzyć układ czy odpowietrzy się sam.
xXPiotrekXx19 Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 cześć tu masz link do etki online możesz sobie sprawdzic co potrzebujesz bez potrzeby logowania się IFI :: Free services
Ajmax Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 Mam ten link niestety nie umiem odnaleźć tej części.
OLIVER Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Witam,Czy może ktoś mi podać nr katalogowy z etki chłodnicy wspomagania A4 1996 1.8TQ pojawiła mi się tam nieszczelność na jednej z rurek i niestety muszę ją wymienić czy ktoś już to wymieniał? Są tam dwie śrubki podtrzymujące chłodnicę oraz dwie opaski na przewodach w zasadzie nic skomplikowanego. Czy po wymianie trzeba będzie odpowietrzyć układ czy odpowietrzy się sam. Czy oto Ci chodzi?
Rekomendowane odpowiedzi