daniel1984 Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Witam , centralka pochodzi z audi A4 95r. na centralce jest napis: ACCESSORI ORIGINALI VOLKSWAGEN-SEAT SKODA-AUDI PRODOTTO DA GETRONIC W przedniej części są dwie kostki jedna z 16 bolcami a druga z 6, są jeszcze dwa wyjścia na czujniki ruchu i jedno na diodę. W tylnej części jest wnęka z sześcioma przełącznikami i kostką z 8 bolcami .
domelq Opublikowano 13 Lipca 2008 Opublikowano 13 Lipca 2008 Jakieś foto by się przydało to może coś więcej udałoby sie powiedzieć
daniel1984 Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Opublikowano 14 Lipca 2008 zdjęcia można obejrzeć na stronie www.zadys.republika.pl/alarm.JPG www.zadys.republika.pl/alarm1.JPG www.zadys.republika.pl/alarm2.JPG
domelq Opublikowano 15 Lipca 2008 Opublikowano 15 Lipca 2008 Myślę, że jak podasz symbol scalaka to ten kto zainteresowany powinien się orientowac czy mu się to przyda czy nie. Mi9 tez tak ciężko określić jaka to centralka. Trzeba szukać u jakiegoś elektronika samochodowego specjalizującego sie w A4
daniel1984 Opublikowano 15 Lipca 2008 Autor Opublikowano 15 Lipca 2008 Chcę się dowiedzieć co to za centralka gdyż nie posiadam do niej pilota ,a chcę wykorzystać istniejącą instalację alarmu i zamontować inny .
Rekomendowane odpowiedzi