Kowi87 Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 Byli, auto widzieli, ale własciciela nie trafili
Dżordż Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 za to widzę w tle moją polerującą ranty ja też nie raz podchodziłem obok twej furmanki ale nie widziałem Cie
Kowi87 Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 my to poszlismy z piotrkiem od zielonej A4 na kebaba, chyba ze 2h nam to zajeło
Dżordż Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 byłeś może w zielonej koszulce z napisem illest?
Dżordż Opublikowano 1 Września 2014 Autor Opublikowano 1 Września 2014 spoko, może jeszcze kiedyś będzie okazja by zamienić słowo
piotrek94 Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Ładna sztuka Szkoda ze w Radzyniu się jej dokładnie nie przyjrzałem
Warson Opublikowano 4 Września 2014 Opublikowano 4 Września 2014 Powiedz mi jest szansa dostać Podobne Aluski z Czernym środkiem używane? I w jakiej mniej więcej cenie?
Dżordż Opublikowano 9 Września 2014 Autor Opublikowano 9 Września 2014 (edytowane) 15 czy 16 jeszcze dostaniesz, są jakieś na allegro z 17 już ciężko. Na tablicy ktoś sprzedawał za 2800 tylko rozstaw beemkowy. Pany doradźcie coś Na przyszły sezon zamierzam pomalować felgi. I tu zaczyna się problem, bo nie mogę zdecydować się na kolor :/ pomysły są różne, ale nie wiem czy dany kolor będzie pasował. Zrobiłem na szybko w PS'ie przeróbki tak poglądowo bez bawienia się w detale: 1) turkus: 2) złoto: 3) mięta: 4) czerwień: które najlepsze? Czy zostawić oryginalne malowanie? Edytowane 9 Września 2014 przez Dżordż
Matek Opublikowano 9 Września 2014 Opublikowano 9 Września 2014 Jak dla mnie oryginał zostaw luz zloto
Dżordż Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 SEZON 2015 Po długiej przerwie postanowiłem odświeżyć wątek. Na sezon auto odmłodnieje (mam nadzieję), troche rzeczy się wyrezało A więc do rzeczy: -gwint przechodzi renowację, został wyczyszczony, przepolerowany, pokryty bezbarwnym, wpadły nowe wkłady amorów -wpadła gałka z mieszkiem z a4 b6 s-line -rozpórka górna z a6 c5 -swap hebli z przodu na 288, zaciski w czerwień... -obrysy lamp oklejone folią oracal pomarańczową, znaczek OOOO pomalowany w czarny mat -boczki drzwi dostały nowy materiał - skórkę perforowaną Dodatkowo: -felgi remotec zawiezione do renowacji, zostaną pomalowane na złoto a ranty wypolerowane. Dostaną emblematy porsche. Foty w przyszłym tygodniu, bo dopiero wtedy odbieram -końcówki wydechu i kolektor AWX są w trakcie rezania... -możliwe że w zderzak wpadną halogeny w niedalekiej przyszłości i błotniki polifotwe -przewidziana korekta lakieru i polerka Więcej zdjęć wkrótce....
Armi Opublikowano 10 Marca 2015 Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Fajnie wygląda z czarnym przodem. Ciekawe czy będziesz z kolektora zadowolony, mi jego montaż pozwolił na urwanie 0,5 sekundy do setki, więc byłem zachwycony Edytowane 10 Marca 2015 przez Armi
Dżordż Opublikowano 10 Marca 2015 Autor Opublikowano 10 Marca 2015 (edytowane) Hehe zobaczymy jak bedzie u mnie ^^ Edytowane 10 Marca 2015 przez Dżordż
MlodyElk Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 widzę, że i u Ciebie wkłady lusterek się sypały a jak kolego plany z konsolą 2 din?
Dżordż Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Opublikowano 13 Marca 2015 na razie prioprytetem są inne mody ;-) z czasem się zobaczy. bo warto było by też pomyśleć o klimie przed montażem 2din
MlodyElk Opublikowano 13 Marca 2015 Opublikowano 13 Marca 2015 dokładnie nie wiem jaki kolorek alu wybrałeś ale ładnie wygląda ze złotem
Rekomendowane odpowiedzi