Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Telewizor Laserowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś jest z tej branży ?

Kiedy i gdzie ten sprzęt będzie dostepny?

Zamówiłem lcd 52 samsung seria 656 i zrezygnowałem w ostatniej chwili bo widzę ,że plazma i lcd to już złom totalny .

Jutro znajomy będzie w Pixmani ( Francja) będzie pytał o te lasery -- obadamy

[br]Dopisany: 14 Lipiec 2008, 11:22 _________________________________________________no i link zapomniałem

http://www.boldy.pl/index/nowinki,4758,Telewizor_laserowy_lepszy_od_Plazmy_i_LCD.html

Opublikowano

ja tez z tej brazny niet, ale cos skrobne. jak plazma byla 2 generacji to lcd juz bylo w 7 gene., teraz to chyba 9 albo wyzej.

samsung ma bardzo przejaskrawione kolory, a tez mi sie wydawalo ze sa the best. przejdz sie do jakiegos satruna 3 mm i pozieraj, ktore maja najbardziej naturalne kolory i dobre oswietlenie, bo samsungi z takim nasyceniem nie wiem jak dlugo pociagna.

lasery wejda pewnie nie predko, bo jest jeszcze kupa lcd, wiec to nie bedzie tak hop siup, a i tez moga ciagnac od 27 cali i powoli, powoli w gore, tak troche marketingowo.

dopoki w nie ma takiego telewizora, ktorego obraz widzisz jak kinie imax to mnie zaden telewizor nie kreci :wink4:

a i ten koment w tym artykule, diodowe - zadna nowosc, dziala jak tabliczka mnozenia, czy punkt na osi wspolrzednych. tablica z diodami, ktore zapalaja sie jakby wspolrzedne, tylko ze zywotnosc tych diod pozostawia wiele do zyczenia

Opublikowano

zanim zaczna produkowac mina ze 2 lata,zanim wejda ok 50" minie jeszcze wiecej,

a jak juz beda w sprzedazy to cena kosmos,

jak bedziesz juz zamawial,pojawi sie nowa technologia i znowu nie kupisz,bedziesz wolal zaczekac i tak

w kolo Macieju :decayed:

bierz Samsunga,naprawde dobre TV :good:,

mam od 2 lat i ciagle jestem zadowolony :)

PS.polki co wazniejszy od samego TV jest jakosc sygnalu :gwizdanie:

Opublikowano

PS.polki co wazniejszy od samego TV jest jakosc sygnalu :gwizdanie:

madre slowa :good:, ludzie na poczatku pokupowali hd, full hd a co z tego jak stacje nadawaly po staremu

a co do marki to polukaj jeszcze na SHARP, bo cos mi swita ze mial niezly obraz, ale jajek nie daje sobie w talarki pociac...

Opublikowano

a co do marki to polukaj jeszcze na SHARP, bo cos mi swita ze mial niezly obraz, ale jajek nie daje sobie w talarki pociac...

dokladnie,SHARP i TOSHIBA jest :good:

Opublikowano

Samsungi,tez mi sie nie podobaly,ale zobaczylem nowszy model a obok stal jakis starszy i roznica byla kolosalna,dlatego mam samsunga.

Opublikowano

mam Pioneer'a PDP-4280 XD z serii "Kuro" i jestem bardzo z niego zadowolony więc z czystym sumieniem mogę go polecić :kox: